Илюстрация36-годишният Радостин М. от днес е с мярка за неотклонение

...
Илюстрация36-годишният Радостин М. от днес е с мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Оставиха в ареста сериен крадец на велосипеди от Варна

 Илюстрация
36-годишният Радостин М. от през днешния ден е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “, откакто състав на Варненския областен съд почете настояването на Районната прокуратура. Той е привлечен  към наказателна отговорност за осъществени три обири като продължавано действие и в изискванията на рисков рецидив.

В интервала от 9 март до 26 юни тази година 36-годишният варненец лишил непознати движими движимости без единодушието на притежателите им с желанието незаконно да ги присвои. Радостин се специализирал в кражбите на колела. За осъществяване на закононарушенията по член 196, алинея 1, т. 2 от Наказателен кодекс той употребявал техническо средство. При последната кражба на велосипед той откраднал и детско столче.

36-годишният Радостин е осъждан неведнъж за закононарушения срещу собствеността. Според прокуратурата той е със повишена степен на социална заплаха и с построени трайни незаконни привички, като не желае да се преценява с публичния ред. 

Определението на Варненския областен съд, с което е почетено настояването на прокуратурата за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на рисковия рецидивист, предстои на обжалване пред Окръжния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР