Иля Прокопов е известен български археолог, нумизмат, експерт по културни

...
Иля Прокопов е известен български археолог, нумизмат, експерт по културни
Коментари Харесай

Разкриха кошмарна версия за смъртта на Людмила Живкова!

Иля Прокопов е прочут български археолог, нумизмат, специалист по културни полезности и учител в ЮЗУ " Неофит Рилски ". В началото на 80-те години той става част от една незавършена задача, за която се приказва и до през днешния ден.

Тогава Людмила Живков, щерка на комунистическия водач Тодор Живков, и пророчицата Ванга застават отпред на вълнуваща археологическа експедиция в Странджа.Група откриватели потегля на задача, която би трябвало да открие информация от изключителна значимост за цялото човечество. Става дума за антични документи и предмети, съдържащи познание, което може да промени живота на цялата планета.
-->
Той разкрива пред " България през днешния ден " някои шокиращи детайлности и към Людмила Живкова.

" Всеки един от участниците в тази експедиция е бил координиран персонално от Ванга. Нейната племенница Красимира Стоянова се допитвала до пророчицата за всяко настрана име, което да включи в задачата. Ванга е казвала - този може да взе участие, този не може. Бях безпределно сюрпризиран, когато един ден ме повикаха в Института по просвета и ми споделиха, че отивам командировка в Странджа. Без да ме питат дали желая, или не желая. Нямах право да откажа. Тогава системата не приемаше отводи. Заминах сякаш за малко. Върнах се след месеци.

В недрата на българската земя, колкото и да са орязани нейните граници, към момента има две или три големи депа, съдържащи значима информация за цялото човечество. Чувал съм тези неща по време на експедицията от Кръстю Мутафчиев, който беше един от най-приближените до Людмила Живкова.

Нямахме право да приказваме даже пред хора от службите за сигурност. Явно Людмила Живкова към този момент е знаела, че към нея има предатели. През тези години изгубих благоволението на мои отколешни преподаватели и професори. Мълчах за задачата, а те се дразнеха от това. Моята задача в групата на Живкова беше да работя като специалист при вероятно разкриване на културни полезности.

 Струва ми се, че в региона има доста мощни енергийни полета. Подобни на тези, които съществуват на Рилските езера. Занимавам се с просвета и научни проучвания. По-скоро съм песимист. Нямам тъкмо пояснение за това, което се случи тогава. Знам ли...

Неочакваната гибел на Людмила Живкова промени всичко. Когато тя умря, заместник-премиерът професор Стаменов сподели че е заречен пред паметта ѝ да докара експедицията в Странджа до дъно. Продължихме работа, само че не за дълго. Не мога да кажа, че са ни арестували, само че ни махнаха от региона и стопираха задачата. Казаха ни да се прибираме у дома и да стоим разполагаем. После започнаха да ни викат из кабинетите на Главно следствено ръководство и други злокобни места. Да се чудиш в България ли бяхме или в друга страна. За мен тези, които организираха наказателната акция против хора от нашата експедиция, изпълняваха нареждания от непозната страна.

Всеки, който се е хванал да прави нещо положително за България, е смачкан. Кръстю беше пратен в Пазарджишкия затвор. Там какво му се е случвало дори не желая да си помислям.

На Людмила Живкова са ѝ помогнали да почине. Тя беше безпределно неуместна. На границата на два мегаблока в геополитически проект, тя си разреши да направи доста неща, които извисяваха националното самоуважение на България. В този океан от комунистически интернационализъм не се позволяваше никой да бъде по-голям от руския слон. Тогава и писмеността беше руска, и слонът беше руски... Живкова си разреши да направи ходове, които въобще не попадаха в границите на тази политика. Не можеха и да я управляват, тъй като тя бе член на Политбюро. Катастрофата, която тя претърпява, също е доста странна. Вследствие на този случай Живкова имаше платинен имплант в главата. Интересно по какъв начин по този начин нейната служебна кола е била блъсната от някакъв камион. Много измама... Но там, където пипат тайните служби, следи няма. Няма и явен отговор на въпроса по какъв начин умря Людмила Живкова. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР