Илон Мъск, вторият най-богат човек в света, публикува снимка с

...
Илон Мъск, вторият най-богат човек в света, публикува снимка с
Коментари Харесай

Вярвате ли как се казва шестото бебе на Мъск?

Илон Мъск, вторият най-богат човек в света, разгласява фотография с жена си Граймс и дребния им наследник с публично име X Æ A-Xii, снимана в оборудването на " Спейс екс " в Тексас.

Това е шестото дете на предприемача и първородното на Граймс

На пети май милиардерът Мъск разгласи в Туитър, че Граймс е родила момче. Скоро по-късно двойката разгласи желанието си да даде на детето името X AE A-12.

Веднага се появиха спекулации, че бебето няма да може да бъде записано с необикновеното име в Калифорния, където двойката живее. Имената в щата може да съдържат единствено 26-те букви от писмеността на британския език съгласно щатската конституция.

Канадската поп певица Граймс, която е 32 години и чието същинско име е Клеър Бушър, изясни на почитателите смисъла на името на бебето.

ДXУ е за незнайната променлива, а А е елфското изписване на съкращението Al, което значи изкуствен интелект (на британски artificial intelligence) и " обич " на няколко езика, в това число и японски

. A-12 пък е предходник на Ес Ар - 17, което е обичаният аероплан на двойката. Буквата А в името символизира и " Архангел ", обичаната ария на певицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР