Илон Мъск разкри, че екипът за разработка на Twitter работи

...
Илон Мъск разкри, че екипът за разработка на Twitter работи
Коментари Харесай

Илон Мъск обеща, че в Twitter ще могат да се публикуват статии и дори книги

Илон Мъск разкри, че екипът за разработка на Twitter работи по функционалност, която ще разреши на потребителите да разгласяват огромни публикации в платформата. Функцията " ще разреши на потребителите да разгласяват доста дълги и комплицирани публикации благодарение на медийни принадлежности ", разкри Мъск в отговор на въпрос на консуматор на Twitter за инструмента в развой на разработка, който явно към този момент се назовава " Статии " вместо " Бележки ".

" Ако желаете, ще можете да публикувате книга в Twitter ", даде обещание Мъск, изтъквайки новата функционалност, която в допълнение ще усъвършенства опцията за издание на наличие в платформата. След като беше стихотворец от Илон Мъск, Twitter стартира да се уголемява отвън рамките на услугата за микроблогове. Абонатите на Twitter Blue към този момент могат да разгласяват туитове с дължина 10 000 знака, което надалеч надвишава ограничаването от 280 знака за тези, които не са се абонирали. И наподобява, че новата функционалност " Статии " ще разреши на потребителите да разгласяват още по-дълги туитове.
-->
Трафикът на Twitter означи видим спад след стартирането на конкурентната обществена платформа Threads от Meta. И в този момент основният изпълнителен шеф на Twitter Линда Якарино и нейният екип се пробват да се конкурират с Threads и Substack в борбата за публика, като оферират на потребителите нови функционалности и подтикват основателите на наличие с пари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР