Илон Мъск поиска да си чати с руския президент Владимир

...
Илон Мъск поиска да си чати с руския президент Владимир
Коментари Харесай

Мъск поиска чат с Путин. Експерт разкри тайната

Илон Мъск изиска да си чати с съветския президент Владимир Путин. Главният изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX насочи поканата си към съветския държавен глава посредством профила си в обществените мрежи. Мъск попита попита дали Путин желае да се причисли в диалог в Clubhouse – приложение, посредством което потребителите могат да основават и да се причисляват към аудио „ стаи “, в които да приказват с други хора, като по този метод основават цифрови дискусионни групи. Специфичното за приложението е, че достъпът се реализира единствено с предварителни предложения. 

Предложението на Илон Мъск към Twitter акаунта на съветския президент Владимир Путин за диалог в обществената мрежа Clubhouse е обвързвано с желанието на американския предприемач да се споразумее за съдействие в проучването на Луната и дълбокия космос, разяснява Андрей Йонин, специалист в региона на космонавтиката, заяви РИА Новости.

" През последните четири години високата интензивност на американската галактическа стратегия се свързва с името на вицепрезидента Майкъл Пенс, който е председателствал галактическия съвет. След промяната на американската администрация американската лунна стратегия няма да спре, само че нейната активност ще намалее, тъй като административният й началник напуща. Мъск, който е ориентиран към дълбокия космос, Луната и Марс, има действителен късмет да стане водач на американската галактическа стратегия. С тази стъпка той кани Русия да разиска съдействието и тогава той ще направи сходно предложение към Китай “, сподели специалистът.

Йонин не изключи, че самодейността на Мъск може да се дължи на решението на съветското държавно управление от 11 февруари, в което Роскосмос има право да подписа меморандум с Китай за основаването на интернационална лунна станция.

Според специалиста развиването на дълбокия космос може да се извърши единствено с напъните на цялото човечество.

" Преди няколко години предложих на нашия президент да направи предложение до водачите на водещите страни, на първо място, несъмнено, Съединени американски щати и Китай, да обединят напъните си в проучването на дълбокия космос. Сега виждам, че Мъск прехваща тази самодейност. Няма толкоз доста хора по света, които биха могли да предложат това. От политиците единствено трима са водачите - на Русия, Съединени американски щати и Китай. Има единствено един в бизнеса - Илон Мъск. Мъск желае да стане водач на човечеството в проучване на дълбокия космос ", сподели Йонин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР