Илон Мъск няма да се присъедини към борда на Twitter,

...
Илон Мъск няма да се присъедини към борда на Twitter,
Коментари Харесай

Мъск няма да се присъедини към борда на Twitter

Илон Мъск няма да се причисли към борда на Twitter, разгласи основният изпълнителен шеф на Twitter Параг Агравал в известие. Миналата седмица той удостовери, че Мъск ще бъде назначен в борда откакто купи 9,2 % от акциите на компанията, само че очевидно Мъск е решил да не заема мястото.

По думите му назначението на Мъск е трябвало да бъде на 9 април, само че милиардерът е решил, че няма да се причисли. „ Вярвам, че това е за най-хубавото. Ние  винаги ще ценим приноса на нашите акционери, без значение дали са в нашия ръб или не. Илон е най-големият ни акционер и ние ще останем отворени за неговия принос. ", разяснява Агравал.

Присъединяването към борда на Twitter би попречило на Мъск да има повече от 14,9% от компанията. По времето, когато покупката на Мъск стана обществено известна, неговият дял в Twitter беше на стойност 2,89 милиарда $.

Откакто стана ясно,че Мъск купува част от Twitter, основният изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX разгласява концепциите си за компанията. Той пусна анкета за това дали Twitter би трябвало да има бутон за редактиране ден преди компанията да удостовери, че в действителност ще добави дълго търсената функционалност. Съвсем неотдавна — същия ден, в който сподели, че в действителност няма да се причисли към борда, той пусна туит за включване на отметки за инспекция с платената услуга Twitter Blue или превръщане на централата на Twitter в Сан Франциско в подслон за бездомни.

Повече  може на намерите в графа Технологии.

 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР