Илон Мъск може би ще трябва да измисли много повече

...
Илон Мъск може би ще трябва да измисли много повече
Коментари Харесай

Само 180 000 души в САЩ плащат за Тwitter Blue

Илон Мъск може би ще би трябвало да измисли доста повече способи да направи Twitter Blue прелъстителен за евентуалните клиенти, в случай че желае абонаментната услуга да бъде главен източник на доходи. Според The ​​Information единствено 180 000 души в Съединени американски щати са плащали за абонамент за Twitter доникъде на януари, което е към 0,2 % от месечните дейни консуматори на уеб страницата. Изданието също разкрива, че 62 % от плащащите консуматори на компанията живеят в Съединени американски щати. Това значи, че Twitter има почти 290 000 клиенти по целия свят. 

Twitter Blue коства $8 на месец за консуматори, които заплащат през мрежата - или $7, в случай че заплащат за годишен абонамент - и $11 за тези, които заплащат посредством магазините за приложения на Apple или Гугъл.  С настоящия брой плащащи консуматори уебсайтът печели единствено $27,8 милиона годишно от своите абонаментни услуги. 
-->
Както отбелязва The Information, Мъск е декларирал на чиновниците на Twitter, че желае половината от приходите на уеб страницата да идват от абонаменти. Тъй като компанията би трябвало да заплаща над 1 милиард $ годишно единствено лихви от заемите, взети от Мъск, когато закупи уеб страницата, изпълнителният шеф се стреми към доходи от 3 милиарда $ за 2023 година Twitter би трябвало да има много клиенти с цел да спечелите половината от тях от Blue. Една опция, която компанията обмисля да печели повече от своите абонаментни услуги, е да предложи равнище на участие с по-висока цена, което разрешава на потребителите да сърфират в уеб страницата без реклами. Съобщава се също по този начин, че Twitter възнамерява да таксува компаниите $1000 на месец за техните златни значки за инспекция и спомагателни $50 на месец за всеки акаунт, обвързван с тях. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР