Илиян Тодоров не е единственият осъден на трета инстанция, който

...
Илиян Тодоров не е единственият осъден на трета инстанция, който
Коментари Харесай

Народът изтръпна от ужас! МВР обяви – издирват се 27 подсъдими с тежки присъди

„ Илиян Тодоров не е единственият наказан на трета инстанция, който се търси. Според Министерство на вътрешните работи това са 27 души – това са убийци, грабители, аферисти, хора с доста тежки присъди. Те се търсят от правораздаването, тъкмо като Илиян Тодоров ”. Това съобщи Виктория Пенкова, основен редактор на вестник „ Телеграф ” в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS.
По думите й множеството от тези хора бягат сред делата на първа и втора инстанция. Откритият Илиян Тодоров е в Ташкент и се чака техният съд да го екстрадира. Това може да продължи няколко месеца, изясни престъпният публицист.
„ Един от убийците на Стоян Балтов пред дискотека „ Амнезия ”, също се търси. Засичан е в Естония, Хърватия, само че този човек не беше открит. Вили Георгиев е наказан на 18 години затвор. „ Братя ” Галеви и Брендо – очевидно са хора с благоприятни условия, за които не жалят средства за свободата си ”, изясни Пенкова.
„ Всички в пандизите споделят, че са незаслужено наказани ”, сподели Виктория Пенкова във връзка изказванията на Тодоров, че е незаслужено наказан.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР