Илиана Рикетс е българската следа в култовия сериал Сексът и

...
Илиана Рикетс е българската следа в култовия сериал Сексът и
Коментари Харесай

Българка в Сексът и градът! Какво прави там

Илиана Рикетс е българската диря в паметния сериал " Сексът и градът ".

Нейно дело е асиметричната грахово зелена рокля на героинята на Синтия Никсън (Миранда) в 83-и епизод от поредицата, оповестиха за Българска телеграфна агенция от BG VOICE.

" През 2002 година отворих личен бизнес с дизайнерския бранд Ilya. Така ме назоваха в фамилията ми от дребна - Иля. Правех сбирки и ги продавах в бутици.

Тази рокля беше от една лятна сбирка, която стилистката на " Сексът и градът " е купила в стилния център Henri Bendel в Ню Йорк. Разбрах за това инцидентно, късно през нощта, навръх Нова година, след празненствата. Не можех да заспя, гледах телевизия, превъртах каналите и попаднах на " Сексът и градът ". Почти се бях унесла в сън, когато видях нещо доста познато и бързо се разсъних - моята рокля.

Така разбрах, че са я употребявали в епизода. После я включиха и в книгата за сериала " Сексът и градът ", споделя сънародничката ни в рубриката " Български истории " по BG VOICE.

Илиана е родена във Варна. Увлича се по мода още в шести клас.

Родителите й Гинка и Върбан Кръстеви са спортисти, състезатели по гребане. Майка й шие и плете, свири на цигулка. Баща й има работилница, където майстори ножове, създава макети - за наслаждение. Брат й Милен също шие и е прочут създател на кожени уникати в Съединените Щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР