Илиана Раева обмисля да се оттегли от художествената гимнастика. Това

...
Илиана Раева обмисля да се оттегли от художествената гимнастика. Това
Коментари Харесай

Илияна Раева обмисля да се оттегли от художествената гимнастика

Илиана Раева обмисля да се отдръпна от художествената гимнастика. Това самопризнание направи президентът на родната федерация пред Народоосвободителна въстаническа армия. Като началник съобщи, че е правила доста взаимни отстъпки и е нарушавала правилата си, само че има вяра, че това е било за положително. Раева не е взела дефинитивно решение, само че съобщи, че вижда положително бъдеще в младите, които могат да я заместят, когато си тръгне.

„ На мен ми минава мисълта да се откажа. Наистина ми минава мисълта и усетих подобен боязън - да се откажа и какво би се случило. Защото първо незаменими хора няма. Ние сме си говорили с треньорите и с хората от администрацията на БФХГ и те споделят: „ Не! Махнеш ли се, си потеглям и аз! ”.

Аз не мога безпределно да се занимавам и да върша това нещо. За първи път изпитах действителен боязън да не може да се откажеш, да знаеш, че не можеш да си тръгнеш. И за това работя в тази посока - всеки да се появява и да поема по своя път. Ето в този момент младите извънредно добре се развиват ”, сподели Раева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР