Илиана Раева бе преизбрана за президент на Българската федерация по

...
Илиана Раева бе преизбрана за президент на Българската федерация по
Коментари Харесай

Илиана Раева преизбрана за трети път начело на федерацията по художествена гимнастика

Илиана Раева бе избрана отново за президент на Българската федерация по художествена гимнастика на Общото отчетно-изборно заседание през днешния ден, а измежду новите имена в управата на федерацията е Илия Гърков, вицепрезидент и Генерален Мениджър за България на " Дънди прешъс метълс " -  най-стария спонсор на художествената гимнастика

Илиана Раева получава трети мандат отпред на федерацията след организационни промени, гласувани на предходната колекция на управата, когато е гласувано две трети от членовете да могат да оферират трети мандат за президент. На днешното заседание мандатността изцяло отпадна.

Раева съобщи, че има огромни проекти и упоритости за развиването на красивие спорт и анонсира новите имена в управата на федерацията. Освен Илия Гърков, в нея влизат Юлия Мумджиева, бронзовата медалистка с ансамбъла от Рио Ренета Камберова и капитанът на националния тим сега Невяна Владинова. " Сподели ми, че желае да се образова за началник. Оттогава тя е неразделно до мен и я образовам за началник във федерацията. Много обичам да оказвам помощ на младите, виждам, че доста от сполучливите клубове са ръководени от млади фрагменти. ", разяснява Раева, представена от БНР.

" Не мисля, че никой не смее да излезе отсреща ми за началник на федерацията, а просто, че хората са удовлетворени, по тази причина ме преизбират ", показа Раева.

Тя показа, че националният ни отбор ще покаже за пръв път отдавна съчетанията си пред аудитория в неделя в зала " София ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР