Илхан Кючюк - председател на Младежко ДПС, с обръщение по

...
Илхан Кючюк - председател на Младежко ДПС, с обръщение по
Коментари Харесай

Илхан Кючюк поздрави младежите от ДПС

Илхан Кючюк - ръководител на Младежко Движение за права и свободи, с послание във връзка 22-рия рожден ден на организацията.

" На 1 ноември се навършват 22 години от учредяването на Младежко Движение за права и свободи. Този рожден ден е по-различен, тъй като няма да го честваме хиляди събрани на едно място. Заедността като визия за човешката непосредственост, в този момент се трансформира в контакт с електронните устройства. Телефонът и компютърът замениха общуването очи в очи, да се надяваме за малко.

Въпреки това Заедността като идея за живот е част от нашето битие и остава жива. Тя е част от един друг мироглед за младежа, който го прави съпричастен с хората, споделящ неговите хрумвания и убеждения.

Ето за какво сърдечно благодаря на доктор Доган, че ни даде опция да живеем ЗАЕДНО. Да израстваме ежедневно както в политически, по този начин и в чисто човешки проект. Благодаря на господин Карадайъ, че като първи ръководител на Младежко Движение за права и свободи постави основите на дългия път на най-голямата младежка организация в Европа. Благодаря и на всички наши другари, които способстваха за това, което сме през днешния ден.

Въпреки световната затвотреност, ние оставаме отворени към света, тъй като съпричастността и отговорността са нашето ДНК. Защото сме доказвали, че сме освен част от модерното българско общество, ние участваме интензивно в неговото съграждане.

Продължаваме да гледаме на света с оптимизъм и сме подготвени да сътворяваме свят на опциите. Тези 22 години не всеки път са били лесни, неведнъж нашата ценностна система е била подлагана на тествания, само че сме устоявали.

За разлика от други ние надълбоко осъзнаваме, че бъдещето не ни принадлежи, в случай че не работим старателно за него през днешния ден. Ако влагаме в обучение и просвета, в случай че споделяме опит и сме готови за утрешния ден сами ще оценим този път на модерното придвижване. За тези 22 години осъзнахме, че трудностите идват при нас, с цел да бъдат преодолявани.

И в случай че ме питате какво поисквам на придвижването на следващия ден - ще отговоря по този начин: Бъдещето на Младежко Движение за права и свободи е през днешния ден! Честит рожден ден! ", се споделя в известието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР