Илън Мъск заяви, че ще направи свой собствен смартфон, ако

...
Илън Мъск заяви, че ще направи свой собствен смартфон, ако
Коментари Харесай

Илон Мъск с амбиция да прави свой телефон

Илън Мъск съобщи, че ще направи собствен личен смарт телефон, в случай че Гугъл и Apple забранят Twitter от своите магазини за приложения. 

Мъск отговори в туит в отговор на консервативния подкастър Лиз Уилър, че се надява обстановката да не се стигне до такава степен, само че че ще вземе това решение, в случай че е належащо. 
-->
„ Със сигурност се надявам да не се стигне до такава степен, само че да, в случай че няма различен избор, ще направя различен телефон “, сподели той. 

Уилър първи предложи концепцията, като сподели, че половината от страната „ щастливо ще се откаже от предубедените, подслушващи iPhone и Android “. 

Мъск, който назова себе си „ абсолютист “ на свободата на словото, изрази общото си опълчване на безсрочните забрани на сметки в Twitter и неотдавна анулира възбраните върху профилите на някогашния президент Тръмп и представителя Марджъри Тейлър Грийн. 

Много рекламодатели избягаха от Twitter, откакто договорката на Мъск за придобиване на платформата завърши предишния месец. В резултат на това Мъск редуцира съвсем половината от личния състав с аргумента, че компанията излива пари.

Освен това се появиха опасения по отношение на неналичието на модериране на наличието и възобновяване на неразрешените консуматори на платформата след поглъщането на изпълнителния шеф на Tesla.

Милиардерът започва и заплатен абонамент за удостоверение на акаунта, само че откакто серия от консуматори се представяха за видни фигури в платформата, програмата беше спряна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР