Илън Мъск възнамерява да разшири моделния ред на Tesla по

...
Илън Мъск възнамерява да разшири моделния ред на Tesla по
Коментари Харесай

Tesla разработва едноместен мини електромобил

Илън Мъск има намерение да разшири моделния ред на Tesla по много непредвиден метод. Той написа в своя Twitter акаунт, че неговата компания работи върху основаването на мини електрически автомобил, който сортира единствено един възрастен човек.
Мъск постоянно разгласява в Twitter много непредвидени постове-обещания. На пръв взор те наподобяват смешка, само че след време излиза наяве, че той изобщо не е имал желание да разсмива който и да било. Почти никой не вярваше, че Мъск ще качи своя вишнев роудстър Tesla в своята нов мощна ракета и ще го изведе в космоса. Но той го направи. Тези известия са доста и Мъск ги разгласява най-вече в Twitter. Навярно и този път Мъск споделя истината.

Постът се появи като отговор на въпроса на един от потребителите на обществената мрежа. Мъск бе запитан, дали ще има специфична детска версия на Model X, както имаше детски модел на Model S.



Мъск не отговори непосредствено на въпроса, а просто загатна, че неговият екип работи върху основаването на мини електрически автомобил. Освен че в него ще може да влезе един възрастен човек, друго не е известно. Но това бе отговор на въпрос за детски електрически автомобил и вероятно това също ще бъде някакъв детски модел, а не пълностоен електрически автомобил.



Детският Model S бе основан взаимно с Radio Flyer и се продава при цена $500. Това е тъкмо копие на истинския Tesla S, от оптиката до цветовете на купето. Поставена е 130 Wh акумулаторна батерия, която може да бъде сменена с по-нощна за $60. Всичко е като при възрастните.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР