Илън Мъск съобщи в своята Twitter страница, че изпраща в

...
Илън Мъск съобщи в своята Twitter страница, че изпраща в
Коментари Харесай

Илън Мъск предложи помощта си в спасяването на тайландските деца

Илън Мъск заяви в своята Twitter страница, че изпраща в Тайланд група експерти от SpaceX и Boring Company.
Екипите на Мъск ще оказват помощ в спасяването на младежкия футболен тим на Тайланд. Дванадесет момчета и техния треньор са затворени във въздушен джоб на потопената след наводняване система от пещери.

„Специалистите на SpaceX и Boring Co на следващия ден ще дойдат в Тайланд с цел да оказват помощ на локалните управляващи да се оправят със обстановката. Навярно нещата са прекомерно комплицирани и могат да бъдат вярно оценени единствено на място“ – сподели милиардерът.

Тези дни Мъск бе бомбардиран с писма с молби за помощ. Мнозина започнаха да го назовават актуалния Тони Старк.

Изпратените експерти имат огромен опит в изкопаването на коридори и носят със себе си модернизиран локатор и акумулаторни акумулатори с огромна мощ.



Футболистите влязоха в пещерата Тхам Луанг на 23 юли и се спуснаха на дълбочина 2 километра. Но заради прекомерно мощния дъжд, не можаха да се върнат. Те бяха открити от спасителите на 2 юли, прекалено много отслабнали и гладни. Но няма по какъв начин да се стигне до тях.

Мъск предложи спускането на гъвкава тръба с диаметър към един метър, запълнена с въздух. Но може да употребява нещо друго.

Ситуацията е сериозна, тъй като се чакат нови мощни превалявания. Вече почина някогашен морски тюлен, опитал се да достави кислородни бутилки на децата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР