Илън Мъск съобщи, че Twitter акаунтът на бившия президент Доналд

...
Илън Мъск съобщи, че Twitter акаунтът на бившия президент Доналд
Коментари Харесай

Twitter акаунтът на Тръмп няма да бъде възстановен

Илън Мъск заяви, че Twitter акаунтът на някогашния президент Доналд Тръмп няма да бъде възобновен преди междинните избори в Съединени американски щати идната седмица.

Милиардерът беше споделил, че ще сътвори „ съвет за модериране на наличие “ и че няма да се вземат значими решения за наличието, до момента в който той не бъде основан.
-->
Преди да придобие Twitter предходната седмица, Мъск бе заречен да анулира най-малко някои от политиките за модериране на наличието на платформата и да отстрани непрекъснатите забрани на сметки. Той също по този начин беше споделил, че ще възвърне персоналния акаунт на Тръмп, който беше неразрешен от платформата малко след протеста на 6 януари в Капитолия на Съединени американски щати.

Тръмп, който преди този момент употребява Twitter, с цел да прави вести, да нападна критиците и да дефинира дневния ред в DC, сподели, че се радва, че Twitter към този момент е в „ здрави ръце “ след поглъщането на Мъск, само че твърди, че няма да се върне към платформата. Вместо това той възнамерява да остане в личната си обществена мрежа, Truth Social. Тръмп имаше десетки милиони повече почитатели в Twitter, в сравнение с в Truth Social.

Забележките на Мъск, намекващи за смяна на първичната политика към Тръмп и други неразрешени сметки, идва, до момента в който той се пробва да увери потребителите и рекламодателите, които съставляват 90% от приходите на Twitter, че платформата няма да се трансформира в „ безвъзмездна за всички адска среда “. Мъск също желае да усили приходите на Twitter посредством абонамент.

В дните, откогато Мъск пое поста притежател на Twitter и де факто основен изпълнителен шеф, платформата се сблъска с вълна от омразна изразителност и друго токсично наличие, което провокира неодобрение от групи на гражданското общество и накара някои рекламодатели да се замислят дали да работят върху платформата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР