Илън Мъск публикува видео, което със сигурност ще се хареса

...
Илън Мъск публикува видео, което със сигурност ще се хареса
Коментари Харесай

Илън Мъск показа видео с най-новите достижения на Tesla

Илън Мъск разгласява видео, което сигурно ще се хареса на почитателите на електрическите автомобили Tesla.
Освен доста добре направения клип, можем да забележим и намек за бъдещия стилен кросоувър Tesla Model Y, модернизиран матово черен модел на Tesla Model 3 , както и компютъризираното табло на Tesla Roadster .

На петнадесетата секунда от видеото се вижда мистериозен електрически автомобил, отчасти прикрит от було. Въпреки относително ниския контур, това би могло да бъде една от първите версии на дизайна на седана Tesla Model S. Да си напомним, че този дизайн не е променян от 2012 година. Това е доста време за този бранш.

Показани са и поточните линии, както и матово черен Tesla Model 3, който се движи в големия склад. Добре се вижда, че това е по-бърз и мощен модел, който се чака да бъде показан от Tesla през 2019 година.



Има няколко фрагмента със слънчевите панели Solar Roof и енергийните системи Tesla Powerwall на Gigafactory. А по-късно е показан електрическият товарен автомобил Tesla Semi, разнообразни проби на седаните и минималистичното табло на Tesla Roadster. Това в действителност е много необикновен волан и единствен екран за ръководство и обрисуване на данните.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР