Илън Мъск бе въвлечен в поредния голям спор в Twitter.

...
Илън Мъск бе въвлечен в поредния голям спор в Twitter.
Коментари Харесай

Мъск обеща да си изяде шапката, ако неговите конкуренти успешно изстрелят ракета преди 2023 година

Илън Мъск бе замесен в следващия огромен спор в Twitter. Но този път той залага не на своята облага, а на неуспеха на съперниците.
Мъск смята, че United Launch Alliance няма да успее сполучливо да изстреля своята ракета притежател Vulcan до 2023 година . А в случай че това въпреки всичко стане, той е подготвен да изяде личната си шапка. С горчица.



Спорът се завърза в Twitter, където Илън Мъск обсъждаше резултатите от изстрелването на тежката ракета притежател Falcon Heavy със своите почитатели. В един от своите мнения той съпостави цената на изстрелването на Falcon Heavy с ракетата Delta-4 на конкурентната компания United Launch Alliance и сподели, че тази ракета е доста по-скъпа и изстрелването на Delta-4 не е толкоз дейно.

В това разискване се намеси ръководителят на ULA Тори Бруно и не се съгласи с цитираните от Мъск цифри. Но по-интересното е, че Бруно загатна за скорошното показване на ракетата Vulcan, съперник на тежката ракета на Мъск.



Мъск явно не повярва на намеците, че ракетата Vulcan на ULS скоро може да реализира своя първи полет и предложи нещо като залог. В типичния си жанр Мъск съобщи, че ще си изяде шапката, в случай че ракетата притежател на съперника се издигне в космоса по-рано от 2023 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР