Икономическите интереси на президентството или идеята, че всички трябва да

...
Икономическите интереси на президентството или идеята, че всички трябва да
Коментари Харесай

Войната се разраря! Човек на Нинова скочи на Радев: Служебният кабинет срива икономиката

Икономическите ползи на президентството или концепцията, че всички би трябвало да слугуват на Радев стоят зад разлома сред него и кабинета на Четворната коалиция. Това съобщи пред Би Ти Ви някогашният шеф на кабинета на президента (2019 – 2020 г.) и шеф на кабинета на някогашния вицепремиер Корнелия Нинова Калоян Методиев.

„Това, което служебният кабинет вършат в страната – срутват стопанската система, тъй като нямат компетенцията да я управляват“, добави той.

Методиев разяснява прочувствено: „Денонощно се сменят хора. Влизат с наказателни бригади като еничерски корпус с подготвени документи. Призовавам всички да им се съпротивляват. Каква работа има служебният кабинет на третия ден да разгласи, че ще строи нов затвор? Служебният кабинет би трябвало да прави изборите по конституцията. Кой му е дал мандат на служебния кабинет да купува за милиарди нови самолети? Кой счита, че служебният кабинет би трябвало да дефинира за няколко медеца ориста на хората?“.

„Противопоставяйте им се, Конституцията е зад вас! В България сега е пълзящ прелом. Вървят процеси по преодоляване на силовите структури и икономиката“, предизвести Калоян Методиев.

Той изясни и напускането си на президентството:

„През лятото на 2020 година той реши да смъкна Корнелия Нинова. Подкрепата беше за другия претендент. Цялата администрация и кръгът „Румен Радев“ стоеше зад това. И аз трябваше да реша на чия страна да застана“.

„Има администрация, която си е професионална. Тук се жонглира от настоящия министър на стопанската система с едни безусловно подправени и манипулативни „бомби“. Едно постоянно държавно управление за това е определено, идват политически партии през изборите, дава им се доверие“, отбрани Методиев към този момент някогашната си шефка Нинова в качеството й на министър на стопанската система.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР