Игрите на 32-ата лятна олимпиада в Токио може и да

...
Игрите на 32-ата лятна олимпиада в Токио може и да
Коментари Харесай

Олимпиадата в Токио може и да не се проведе и през 2021

Игрите на 32-ата лятна олимпиада в Токио може и да не са следващата година, както бяха преместени от това лято. Пандемията от ковид продължава да се разраства в международен мащаб и няма гаранция, че отсрочените за следващата година олимпийски игри в Токио ще се проведат и на плануваните нови дати през 2021 година. Това съобщи изпълнителният шеф на Организационния комитет на Игрите Тоширо Муто.

"Не мисля, че има човек, който може да планува дали обстановката ще бъде под надзор през идващия юли или не. Ние сигурно не сме в позиция да дадем прецизен отговор ", сподели Тоширо Муто на конференция.
Игрите трябваше да се проведат през юли и август тази година, само че бяха отсрочена за края на юли 2021 година поради разпространяването на ковид.
"Това, което зависи от нас - да се подготвим добре за Игрите, ще го създадем. Искрено се надяваме идната година човечеството да е овладяло рецесията с ковид. Не мислим за други възможности. Хората по целия свят би трябвало да се обединят с всички технологии и разум да се работи по създаването на ваксини, медикаменти и лекувания на болестта ", сподели още Муто.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР