Игрището е в окаяно състояние, но поне има надежда за

...
Игрището е в окаяно състояние, но поне има надежда за
Коментари Харесай

Злобен старец превърна живота на кърджалийци в ад: Замеря деца с картофи от терасата

Игрището е в окаяно положение, само че най-малко има вяра за децата. Там ще се построи състезателен комплекс за няколко типа спорт. Финансирането към този момент е обезпечено.
В очакване на строителните действия обаче, хлапетата от прилежащите блокове във „ Възрожденци “ употребяват всяка свободна минута, с цел да ритат на терена. Докато не се появи ядосаният пенсионер.
Старец от време на време води „ бойни дейности “ против децата. Замерва ги с картофи от терасата, слиза долу, с цел да ги заплашва. Последният конфликт е от тази неделя, написа 24rodopi.com, базирайки се на майка на едно от хлапетата.
„ Беше им взел футболната топка и не искаше да им я върне. Трябваше да се намеся, а той стартира да заплашва. „ Викни, в случай че би трябвало и брачна половинка си, че да го гръмна и него “, ми сподели.
В последна сметка върна топката на децата. Но такава завист към хлапета не съм виждала. Какво вършат тези деца? Играят футбол, не се занимават с нелепости, какво му пречат? “, споделя майката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР