Игор ПШЕНИЧНИКОВ,Руски институт за стратегически изследванияОпитвайки се да неутрализира ефекта

...
Игор ПШЕНИЧНИКОВ,Руски институт за стратегически изследванияОпитвайки се да неутрализира ефекта
Коментари Харесай

Агент на Кремъл ли е Карлсън?

Игор ПШЕНИЧНИКОВ,
Руски институт за стратегически проучвания

Опитвайки се да обезврежда резултата от изявлението с съветския президент, американската преса показва Карлсън като „ сътрудник на Кремъл “.
„ Ню Йорк таймс “ го упреква, че работи против ползите на Съединени американски щати и Украйна. „ Едно изявление в Кремъл е взаимноизгодно и за Карлсън, и за Путин. Карлсън загуби най-известната си платформа в консервативните медии, когато бе уволнен от „ Фокс нюз “. И Путин загуби най-известния агитатор на своите антиукраински тези в Съединени американски щати ", смята вестникът.
Най-крайна е Си Ен Ен, която губи монопола върху информацията в Съединени американски щати и чужбина. " Карлсън извършва заповедите на Кремъл ", озаглави обявата си Си Ен Ен, наричайки журналиста „ десен екстремист, възхваляващ автократи “.
Агенция „ Блумбърг “ загатва, че Карлсън се нуждае от изявата си в Москва, с цел да стане вицепрезидент на Тръмп. 54-годишният публицист употребява авторитетната си медийна платформа, с цел да оспори поддръжката на Съединени американски щати за Украйна, да отбрани Кремъл и да поддържа някогашния президент. Доналд Тръмп призна, че в действителност преглежда Карлсън като вероятен претендент за вицепрезидент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР