Игла за защита срещу магии Иглите не се използват само

...
Игла за защита срещу магии Иглите не се използват само
Коментари Харесай

Игла за защита на дома от негативна енергия и магии

Игла за отбрана против вълшебства

Иглите не се употребяват единствено за шиене. Някои хора могат да употребяват този инструмент за вълшебен обреди. Игла, забита в стена или врата, е неприятна и рискова находка, която демонстрира, че се пробват да ви навредят. Необходимо е да се отървете от предмета допустимо най-скоро, това ще помогне за попречване на неприятностите.

Игла за отбрана на дома на вратата
Този изострен предмет се употребява в разнообразни ритуали. Иглата се употребява за отбрана на жилището от недоброжелатели.

Ако не е сложена там от някой член на фамилията, допустимо е да става дума за магия. Омагьосаният предмет незабележимо се прикрепя на вярното място, след което всички в къщата са изложени на негативно влияние.

Как да се отървете от иглата
Не се отнасяйте несериозно към находката и не я докосвайте с голи ръце. Това ще навреди на аурата ви, като негативната сила ще стартира да има гибелен резултат върху вас.

Поръсете иглата със светена вода. Това ще понижи въздействието на негативната сила.

След това я извадете благодарение на ножици, клещи или различен подобаващ инструмент. След като я извадите, би трябвало да я поставите на хартия, деликатно да я увиете в нея и да я изнесете от къщата. Можете да изхвърлите иглата на боклука, само че някои предлагат такива движимости да се заравят под остарели пънове, с думите: „ Злото няма да отиде при никого, то ще остане вечно в земята “. Добре е преди този момент да обгорите иглата с огън.

Връщайки се вкъщи, би трябвало да поръсите стаята със светена вода или да я прекадите. Може да почистите къщата със сол, като я поръсите върху гореща тава за четвърт час, като казвате молебствия. След ритуала изсипете солта в канализацията. Процедурата се повтаря три пъти дневно.

За да предотвратите сходни проблеми в бъдеще, би трябвало да се поинтересувате по какъв начин да отбраните дома си. За задачата има специфични молебствия.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР