Идва лятото и това все повече засилва желанието на мнозина

...
Идва лятото и това все повече засилва желанието на мнозина
Коментари Харесай

Какъв вид е вашият корем: Така ще разберете как най-лесно да се отървете от него

Идва лятото и това от ден на ден ускорява желанието на мнозина хора с наднормено тегло да се отърват от някое и друго килце. Преди обаче човек да се подложи на диета е значимо да разбере каква е причина за натрупването на мазнини към талията. Всъщност има няколко типа кореми и за всеки от тях си има причина. 1. Корем, който прилича спукана гума. Появява се вследствие на дълго стоене в една позиция, да вземем за пример при работа в офис, съчетано и с липса на физическа интензивност. В този случай е най-добре да намалите фрапантно използването на алкохолни и безалкохолни питиета. Заложете на водата. Намалете също сладките храни и заложете на нещо по-здравословно – плодове и зеленчуци.

2. Корем поради стрес. Характерен за хора, които са перфекционисти в работата. Задължително би трябвало да спрете да пропускате дневните хапвания, а също по този начин и да разчитате на заведенията за бързо хранене.
3. Мек стомах.
Характерен е за хората, които нямат никаква физическа интензивност. Ще би трябвало да си наложите по-активен метод на живот. Също по този начин яжте и по-здравословни храни.
4. Раздут корем. Обикновено се появява при хора, които ядат храни без обаче те да са съгласувани с тялото.

За да се отървете от раздутия корем, би трябвало да консумирате питиета, които имат позитивен резултат върху храносмилателната система. В този съответен случай, не е нужна особена физическа интензивност, само че би трябвало да се яде уравновесена храна.
Ето кои храни, които ще поддържат корема ви стегнат:
Бадеми и други ядки – без сол
Бобени култури – не пържени и печени, единствено варени

Зелени зеленчуци, най-много спанак, броколи, брюкселско зеле и аспержи
Обезмаслени или нискомаслени млечни артикули
Овесени ядки – неподсладени и неовкусени
Яйца
Леки меса – пуешко, пилешко, риба и телешко
Фъстъчено масло

Зехтин
Пълнозърнест самун и храни
Суроватъчен протеин на прахуляк
Дребни плодове
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР