Идеята на функции като изчезващите съобщения“ на Snapchat и режима

...
Идеята на функции като изчезващите съобщения“ на Snapchat и режима
Коментари Харесай

Facebook Messenger ще информира, ако някой снима разговора

Идеята на функционалности като „ изчезващите известия “ на Snapchat и режима за изгубване във Фейсбук Messenger е, че написаното и изпратеното не би трябвало да оставят доказателства, че чатът въобще се е състоял. Какво обаче пречи някой да направи фотография и да го резервира за по-късно?

Въпреки че може да не сме в положение да предотвратим правенето на скрийншоти, идващото допустимо е най-малко да разберем, че някой е снимал диалога. За всички, употребяващи тези функционалности на Фейсбук Messenger, е скъпа информацията, че с последната актуализация на приложението нещата се трансформират. Ако изчезващо известие е било снимано на екрана, то незабавно ще бъде изпратено и уведомление, с цел да се уведоми другото лице за това деяние.

Новината заяви персонално основния изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг посредством обява във Фейсбук, в която приказва за някои от измененията в Messenger. Уведомлението за скрийншот е единствено една от няколкото промени, които Meta прави в приложението. Криптирането от край до край към този момент ще е налично за групови чатове и позвънявания, след извършените проби през 2021 година.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР