IBM Corporation възнамерява да надгради своя интерфейс за програмиране на

...
IBM Corporation възнамерява да надгради своя интерфейс за програмиране на
Коментари Харесай

IBM и Electrolux ще използват изкуствен интелект за авангардна прогноза на времето

IBM Corporation има намерение да надгради своя интерфейс за програмиране на приложението за времето (API) вследствие на съдействие на компанията с шведския производител на домашен уреди Electrolux AB и специалиста по прогнозиране на времето - The Weather Company.

Приложението API за времето на ще изпраща данни по отношение на температурата, влажността, качеството на равнищата на полени до Electrolux за основаването въз основата данни. The Weather Company пък ще даде точна информация за времето и подробна прогноза в Азиатско-тихоокеанския район и Близкия изток, съобщи БНР.

Чрез (Artificial Intelligence, AI) ще бъдат изпратени рекомендации за това по кое време да се употребяват енергоемки домашен уреди. Анализираните данни ще бъдат употребявани за информиране на потребителите на интелигентни приложения и ще им помогне да вземат енергийно ефикасни решения.

Старши управител за съгласуваност в Electrolux за Азиатско-тихоокеанския район и Близкия изток - Гаурав Юлка, представен от БНР, уточни, че " разполагането с авангардни метеорологични прогнози значи, че потребителите могат да се насладят на рекомендации за уредите си, съобразени съответно с изискванията, където живеят. По този метод ние също по този начин оказваме помощ на екологично съзнателните консуматори да пестят сила и да вземат по-информирани решения ".
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР