И защо точно на Хелоуин всички повдигат въпроса за историята

...
И защо точно на Хелоуин всички повдигат въпроса за историята
Коментари Харесай

Как родителите на Кейт Мидълтън стават милионери? И как Хелоуин е свързан с това?

И за какво навръх Хелоуин всички повдигат въпроса за „ историята на благосъстоянието “ на Майкъл и Карол Мидълтън?

В Деня на Вси светии известното английско семейство Мидълтън обича да си спомня една история, без която кралското семейство можеше да наподобява напълно друго.

Точно преди 35 години, през 1987 година, една стюардеса на име Карол Мидълтън (майка на бъдещата принцеса на Уелс) още веднъж слушала недоволствата на приятелите си какъв брой е мъчно да се вършат костюми за Хелоуин за децата в училище/детската градина/празниците.

„ Избодох си пръстите! “ „ Как се прави изкуствена паяжина? “ „ О, тези вампирски зъби! “ Тогава на Карол незабавно ѝ хрумва концепцията да стартира бизнес с разработване на костюми и материали за детски празненства! Съпругът на стюардесата Майкъл Мидълтън с наслада поддържа концепцията на брачната половинка си.
 Карол и Майкъл Мидълтън Карол и Майкъл Мидълтън
През същата година се ражда дребна компания под късото и ясно име Party Pieces, която бързо става известна и търсена освен от приятелите на семейство Мидълтън. В първите години бизнесът с празненства се разраства дотолкоз, че разрешава на тогавашното семейство от междинната класа да изпрати децата си да учат - първо в Марлборо (училището, в което учи и принцеса Юджини от Йорк), а по-късно в Сейнт Андрюс - влиятелния шотландски университет, където Кейт среща бъдещия си брачен партньор, принц Уилям.

„ Party Pieces се роди в една и съща година със сина ми Джеймс “, описа преди няколко години самата Карол Мидълтън на уеб страницата на магазина. - След като работихме 3 години в Йордания за British Airways, взехме решение, че е време да се върнем в Обединеното кралство, с цел да приключи Кейт учебно заведение. "

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР