И в снощния епизод на любовното риалити Ергенът участничките не

...
И в снощния епизод на любовното риалити Ергенът участничките не
Коментари Харесай

Няма я вече групата на Шуши, колоритна участничка си отиде от Ергенът

И в снощния епизод на любовното риалити " Ергенът " участничките не пропуснаха да си извъртят номера една на друга.

Наред с победителката в груповото предизвикателство от епизодът, излъчен в сряда - " Истината за любовта ", във вчерашния епизод Младенов предложения 7 дами на 5-звездно бийч празненство.

Доброто въодушевление обаче бе помрачено от непредвиденото отпращане на Мария от купона. По време на груповата среща дамите, дружно с Алек, си отправяха провокации, а на Теа се падна да изпрати една от присъстващите дами назад в имението. След дълъг размисъл коя да бъде, тя избра графичната дизайнерка.

Вечерта се оказа добра за Виктория, която получи роза и която най-вече впечатли Алек на срещата. 

Поредните кавги също не липсваха в предаването. Отново съществена тематика за диалог в къщата на любовта бе възрастта на някои от участничките, които бяха избрани за " бабички " от по-младите.  Малко по-късно на обичайна Церемония на розата Памела бе първата дама, сдобила се с роза, а последната отиде в ръцете на състезателката по битка Барбара.

Следващата участничка, която напусна имението бе експресивната Христиана от Кюстендил. " Приказката завърши, само че животът продължава ", по този начин разгласи краят на приключението за нея водещият Наум Шопов.

" Беше ми извънредно прелестно ", сподели на разлъка психоложката на Алек, който на собствен ред й пожела шанс.

За някои от дамите в имението напускането на Христиана бе цялостен потрес, защото на процедура " Шуши Груп " се разпадна и душата на компанията си отиде ", казаха част от тях.

Не всички обаче бяха на едно мнение. " Доброто спечелва и злото си отиде. Радвам се, че получих роза и изпитвам облекчение, че Христиана си потегля. Тя беше като някой дракон, както е в приказките - въплъщение на злото ", разяснява юристката Силви, с която психоложката влезе в спор. Припомняме, че няколко епизода по-рано приключилата право дама бе оповестена за " Черната овца на имението " точно от Хриси. " Според мен Силви е енергиен върколак и я прогласявам за вещицата на имението. 23 девойки споделяме, че е мърла и не чисти, че е лакомец, само че тя не се съгласява ", съобщи тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР