И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава в ефира

...
И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение Ергенът“ продължава в ефира
Коментари Харесай

Смут, сълзи и обрати в Ергенът

И тази седмица най-романтичното телевизионно премеждие „ Ергенът “ продължава в ефира на bTV с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати и неподправени страсти. В четвъртък вечер (28 април) от 21:00 ч. феновете ще станат очевидци на самостоятелната сантиментална среща на Виктор с изкусителната Дениз, с която ще захвърлят облекла, с цел да се изкъпят във водопада на любовта. Двамата ще „ полетят “ със зип лайн, а по-късно ще се разходят до един от най-големите каньони в света, където ще споделят извънредно сантиментални мигове.

Междувременно в имението останалите девойки ще останат ужасени, откакто виждат „ злокобен “ знак на ръката на Александра. Как ще одобри хипнотерапевтката обвиняванията от страна на претендентките си, че се занимава с вълшебства и прави ритуали, с които „ заслепява “ Виктор? По време на вечерния коктейл Виктор ще насочи извънредно провокативен въпрос към Алекс, който незабавно ще я изчерви. По какво си падат двамата в полово отношение и пасват ли си желанията им – отговорът единствено в „ Ергенът “ по bTV.

Напрежението сред Александра и Виктория Капитонова ще вземе връх и двете за пръв път ще се изправят в открит вербален конфликт лице в лице. По време на усамотението си с Виктор Марта ще му показа, че има чувството, че към момента не се е разделила прочувствено с някогашния си брачен партньор. Това ще даде мотив на първия „ ерген “ на България за пръв път да опише за предходната си връзка и да направи самопризнание, след което няма да сдържи сълзите си. Вечерта ще приключи с напускането на още една от дамите, която обаче за пръв път няма да се раздели с Виктор след нормалната Церемония на розата.

В петък вечер (29 април) е време за следващата групова среща, в която сърцата на девойките безусловно ще бъдат разрушени, само че не от Виктор, а от самите тях. Дамите ще би трябвало да дават отговор на разнообразни въпроси, свързани с Виктор, а всяка от тях, чийто отговор съответствува с неговия, получава правото да разбие порцелановото „ сърце “ на някоя от претендентките си. Победата за участничката, която остане последна с неразбито сърце, ще бъде сладка, тъй като ще бъде споделена с Виктор.

Истински ужас ще настъпи по време на вечерния коктейл, откакто Виктор се обръща към една от дамите с „ г-жо Стоянова “, а буйна целувка под дъжда ще даде мотив за терзание от страна на останалите, че успеха е предизвестена. В опит да обясни връзките си с Благовеста, Александра за следващ път ще бъде бойкотирана от всички. Това ще провокира сълзи в очите на хипнотерапевтката, а единствената, която ще остане до нея, е претендентката, от която е получила най-вече обиди досега. Дали двете ще образуват обединяване и по какъв начин ще реагира противниковия лагер? В края на вечерта е време за следващата Церемония на розата, която ще приключи непредсказуемо за всички.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР