И тази година вестник Телеграф“ ще спази традицията да зарадва

...
И тази година вестник Телеграф“ ще спази традицията да зарадва
Коментари Харесай

Само на 15 септември: специален подарък за първия учебен ден с вестник Телеграф

И тази година вестник „ Телеграф “ ще съблюдава традицията да зарадва учениците и техните родители със специфичен подарък – ученическа стратегия. Практичен подарък от всекдневника и с общителната подкрета на Издателство „ ФЮТ “.

На 15 септември, петък в тялото на вестника ще бъде вложена програмата. В комфортен формат - А4, за дните от понеделник до петък, от първи до седми час, с лице - първи и тил втори период. Красив дизайн, с героите от обичаните приказки, с които израснаха генерации деца.

 телеграф

„ Телеграф “ може да закупите от местата за продажба на преса в цялата страна – огромните вериги магазини, разнообразни търговски обекти, молове, бензиностанции, огромните пощенски станции, както и обекти за продажба на вестници и списания.

Освен програмата, в броя на вестника ще намерите огромна брошура с най-гледаните тв стратегии, която съдължа: забавна информация за обичаните сериали, риалити формати, нови филми и публицистични излъчвания. Има и специфична секция за спортните канали – футболните мачове и спортните събития по дни и часове. За най-малките – най-търсените детски канали, с обичаните филми и анимации.

Вземете този петък вестник „ Телеграф “ с подарък образователна стратегия.

 телеграф

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР