И тази година Pornhub си остава един от най-посещаваните сайтове

...
И тази година Pornhub си остава един от най-посещаваните сайтове
Коментари Харесай

Pornhub обяви класацията за най-търсените видеа през 2023 г.

И тази година Pornhub си остава един от най-посещаваните уеб сайтове в интернет пространството и в това няма нищо изненадващо. В края на 2023 година от там още веднъж обобщават най-честите търсения на потребителите за последните 12 месеца въз основата на данни за милиардите визити. И от които разбираме също какви са най-често срещаните култове.
Оказва се, че порно почитателите тази година са заложили най-вече на наличие, в което вземат участие по-възрастни дами, като " секси баба " и " MILF " са измежду топ търсенията. Топ категорията в уеб страницата се оказва " Golden Age ", в която се намират както типичен порно видеа отпреди много години, по този начин и снимани неотдавна, с героини над 40-50-годишна възраст.
След порното с по-възрастни участници, втората най-предпочитана категория е " Super size " ( " Супер размер " ). Търсенето по основни думи " огромен ", " по-голям " и " максимален " е повишено с цели 177% в международен мащаб. И тук приказваме както за мъжки, по този начин и за женски дадености.
Третата по интерес категория в уеб страницата е " Секс машини ". Оказва се, че повсеместната полуда по изкуствения разсъдък не е подминала и порно промишлеността и от Pornhub регистрират огромен скок в търсенията на видеоклипове по основна дума " андроид " - над 1000%.
Това, съгласно психолози, не е особена изненада, тъй като хората постоянно търсим ексцентричното и невероятното и порното не прави изключение. Все отново, посредством него имаме достъп до преживявания, които рядко можем да си позволим в същинския живот.
Четвъртата най-предпочитана категория е " Униформи " - един остарял и добре прочут култ. Говорим както за военни, по този начин и за полицейски униформи. Мъжете в униформи са по-търсени от дамите.
Петата по интерес категория е " Сексуално лекуване ", като търсенето по основна дума " терапия " е скочило с цели 344% в международен мащаб. Тук влизат и видеата, в които случката стартира с почтен масаж, който най-после приключва с благополучен край - още един постоянно срещан култ, обвързван със неразрешеното наслаждение, написа Daily Mail.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР