И тази година марките се състезават коя да създаде най-привлекателната

...
И тази година марките се състезават коя да създаде най-привлекателната
Коментари Харесай

9 от най-красивите коледни витрини по света

И тази година марките се състезават коя да сътвори най-привлекателната и най-красива витрина за Коледа. Може би удоволствието е освен за нас – феновете и клиентите. Самият развой на измисляне и основаване на красива витрина е ентусиазъм и евентуално способства за коледното въодушевление и на самите основатели. В галерията можете да разгледате девет от най-красивите коледни витрини на магазини по света. Дори да не си купим нищо от подобен магазин, струва си да спрем и да се насладим на гледката.

Bon Marché, Париж

Прозорците на стилния магазин на левия бряг на Сена са украсени с разнообразни вълшебни животни. Тук, на фона на  красиво осветени елхи, има и сови, които не спят през нощта, и пеещи таралежи, и други зверчета, които се разхождат по покривите на украсения за Коледа Париж. Вътре в магазина коледната приказка продължава: избуяла е същинска смърчова гора с празнични украси, а вътре още веднъж можете да срещнете необикновени животни, които поздравяват гостите на магазина още от витрината.

Bloomingdale’s, Ню Йорк

В нюйоркския повсеместен магазин коледните прозорци описват за други светове и галактики, за космоса, бъдещето и технологиите, защото тази година тематиката звучи по следния метод: Out of This World. Роботите неуморно окачват и смъкват орнаментите върху коледното дърво, изненадват ни галактически кучета, интерактивни украшения, където минувачите могат да помолят системата „ интелигентен дом “ на Гугъл да възпламени камината, да включи коледните светлини или светлината в уютната стая, където цялото семейство се е събрало да отпразнува Коледа.

Tôteme, Стокхолм

На витрината на бутика на стилната марка Tôteme в Стокхолм също се появи уютна коледна декорация. В осветените прозорци можете да видите фигури на хора, събрани дружно, с цел да се радват на зимните празници, а към тях има бели подаръчни кутии с червени панделки, чиято геометрична комбинация прилича логото на марката.
    View this post on Instagram           
A post shared by Totême (@toteme) on Nov 29, 2019 at 5:30am PST

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Totême (@toteme) on Nov 30, 2019 at 7:13am PST

Prada, по целия свят

Модната марка Prada също актуализира витрините си за Нова година и Коледа. Манекените, облечени в сбирката Prada Resort 2020, като че ли в спектакъл „ разиграват “ подиуми от всекидневието, а на назад във времето се открояват празничните декорации – блестящо осветени витрини в розови и тюркоазени цветове.

Galeries Lafayette, Париж

Тази година магазинът Galeries Lafayette се трансформира в пчелен кошер: с изключение на обичайния предпразничен ажиотаж всички единадесет витрини на магазина припомнят на калейдоскоп и са отдадени на пчелите и тяхната старателна подготовка за празника. Вътре в магазина, под купола както постоянно е конфигурирана гигантска коледна елха, към която свети празнична илюминация и се вихри рой симпатични искрящи пчели.

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР