И тазгодишното участие на България в Евровизия няма да мине

...
И тазгодишното участие на България в Евровизия няма да мине
Коментари Харесай

Пак се изложихме с "Евровизия": Рони Ромеро издирван от съда

И тазгодишното присъединяване на България в " Евровизия " няма да мине без кавги. Оказва се, че Рони Ромеро - някогашен вокалист на " Рейнбоу ", а в този момент на Intelligent Music Project, който ще показа страната ни на състезанието в Торино през май 2022 година, е разгласен за търсене в Испания. Той не се е явил в съда на 17 ноември, откакто бил свикан да свидетелства по тъжба, подадена от някогашната му другарка в първоинстанционен съд във Валдеморо. Това оповестява испанският  " Ел Еспаньол ", представен от българския уебсайт " Площад Славейков ".

Бившата му партньорка, която има и наследник от Ромеро, твърди, че е била заплашвана от него. Повече елементи по случая не се разкриват, само че тя има издадена ограничаваща заповед против вокалиста – Ромеро няма право да се приближава на по-малко от 500 метра от нея или да я търси за отдалечено другарство. Докато трае правосъдната процедура, съдът е издал възбрана за Ромеро да купува, има и употребява оръжие на територията на Испания.

Певецът развива музикалната си кариера в Испания от 2009 до 2019 година и съгласно испанските източници въпросният случай се е случил в този интервал. Съдията по делото е пристъпил към издаването на заповед за задържане като превантивна мярка, откакто изпълнителят не се е явил, с цел да даде показания. Ромеро понастоящем живее в Букурещ. Пред медиите той е декларирал, че обвиняванията са неистина и целят да очернят имиджа му.

Чилиецът Рони Ромеро, най-известен със съдействието с Ричи Блекмор в един от късните сформира на " Рейнбоу ", е част от Intelligent Music Project от 3 години. Продуцентската къща с това име е учредена от доктор Милен Врабевски през 2010 година, като в шестте издадени от нея албума са взели участие и други интернационално известни музиканти като Саймън Филипс от " Тото ", покойният Джон Лоутън от " Юрая Хийп ", Джон Пейн от " Ейжа ", Карл Сентанс от " Назарет " и т.н. Врабевски е най-известен у нас като основател на фондация " Българска памет ", а от февруари тази година е и ръководител на Обществения съвет на БНР. В момента в Intelligent Music Project с изключение на вокалиста участват българските музиканти Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Димитър Сираков и Бисер Иванов. Те ще се състезават в Торино с песента Intention.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР