И така стигнахме до деня, в който кандидатът на Промяната

...
И така стигнахме до деня, в който кандидатът на Промяната
Коментари Харесай

В София припадат от смях: Васил Терзиев нападна свой кмет, мисли си, че е от ГЕРБ: Много си евтин, бе

И по този начин стигнахме до деня, в който претендентът на Промяната атакува настоящ областен кмет от Демократична България. Същият, който в този момент е част от „ неговия тим “ с кандидат-кметове. Вчера господин Терзиев се възмути от „ на ниска цена направената “ спортна площадка в двора на 73 СУ в регион „ Триадица “, построена от кмета господин Димитър Божилов. Г-н Терзиев очевидно е пропуснал този факт, написа във Facebook Мирослав Боршош, претендент за общински консултант от ГЕРБ-СДС за София.
Стигнахме до деня, в който претендентът на Промяната атакува Фандъкова по тази причина, че е предоставила 1,4 млн. лева на кметовете на региони. Същият господин Терзиев, който дава обещание децентрализация към регионите кметове.
Стигнахме и до деня, в който за задачите на партийната агитация, се приказва за спортни площадки, а се демонстрират фотоси от дворовете, с цел да се онагледи, че нищо не е направено.
Това че има избори, господин Терзиев, не значи че обстоятелствата са анулирани. Спортните площадки са направени от кметовете на региони и шефовете на учебни заведения и са добре направени. Включително и тези от кмета Божилов, който през вчерашния ден попадна под безразборния огън на писачите Ви на постове.
Публикувам и фотосите, тъй като вашите несъмнено са направени от неверния ъгъл.
Още 5 учебни спортни площадки бяха реновирани в регионите „ Средец “, „ Банкя “, „ Връбница “, „ Младост “ и „ Средец “. И с цел да ви предпазя от още другарски огън – кметът господин Трайков е този, който обнови 12 СУ със средства, предоставени му от общината. И по този начин се прави, тъй като ние работихме с районните кметове като същински тим. И по този начин ще продължим.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР