И така, през 2019 година ще изпитаме въздействието на вибрациите

...
И така, през 2019 година ще изпитаме въздействието на вибрациите
Коментари Харесай

Нумерологичен анализ за 2019 - годината на Юпитер

И по този начин, през 2019 година ще изпитаме въздействието на вибрациите на Тройката. Какво тъкмо чака хората през 2019-та съгласно нумерологията?

Тройката /2+0+1+9=12=3/ е цифрата на времето, на Св. Троица, на мъдростта, тъй като човек извлича поука от предишното, възнамерява сегашното и планува бъдещето, цифрата на музиката, геометрията и астрономията. Триадата. “Да бъде Твоята воля, както на небето, по този начин и на земята”.

Планетата, която подхожда на вибрацията на Тройката е Юпитер. В древногръцката митология това е Зевс - богът на боговете. Той е направлявал освен човешките ориси, само че е управлявал и естествените стихии. Юпитер е светът на висшия разсъдък.

През 2019 година планетата ще бъде в знака Стрелец (до 2 декември), който той ръководи, оказвайки благоприятен резултат върху всички наши каузи. И с помощта на тази планета, позитивните черти на Тройката могат най-сетне да бъдат развити и изцяло осъществени.

Елементът на тази осцилация е огън, тъй че в случай че ви липсва задоволително жизнеспособност през годината, тогава би трябвало да се обкръжите с червени, жълти и оранжеви цветя, цветове и облекла. Магическата фигура на тройката е триъгълник, знак на „ общата кауза”, обединяването на две опозиционни сили в едно цяло.

2019 година носи ефикасна връзка, ентусиазъм и креативност, оптимизъм, спонтанност и възторг. Числото 3 символизира правилото на напредък, разширение и обилие на умствено, прочувствено, финансово и духовно равнище. Годината ще бъде удобна за креативните персони и създателите, артистите, музикантите, писателите. Важно място в живота ще заемат приятелите. През 2019 година в света ще се появят велики престижи, които могат да бъдат съпоставени с най-великите духовни учители от предишното. В сферата на бизнеса и политиката ще се появяват нови водачи, нови персони.

Хората ще стартират да следват своята вътрешен глас и вътрешна мъдрост, с цел да подхващат подобаващи дейности за реализиране на по-голямо благополучие на Земята. Тази година човечеството има късмет да откри реформаторски способи за осъществяване на промени, за които постоянно сме знаели, че са нужни. Накрая може да бъде в положение да създаде мирна гражданска война.

Тройката благоприятства новите и амбициозни хрумвания, тъй че би трябвало неотложно да се заемете с осъществяването и реализирането на фантазиите и проектите си. Тази година би трябвало да започнете да учите непознати езици, да пътувате, да се запознавате с нови хора, разширявайки кръга си на другарство, да помислите и за кариерата си. Новите хрумвания и нововъведения на работното място ще донесат осезателен триумф.

Тенденциите на годината за човечеството като цяло - подем на хуманността и човеколюбието в обществото; увеличение на оптимизма и вярата в бъдещето; протест против рамките, рестриктивните мерки, вероятни обществени протести, спорове с властите; повишение на морала и културата на обществото; разширение на съзнанието и мирогледа на населението; подсилване на държавната власт и политическата идеология на държавата; повишение на обществената активност; подсилване на законодателството, отбрана на самостоятелните права, правосъдие; разширение на интернационалното сътрудничество; активизиране на активността в региона на физическата просвета и спорта; споразумяване на дейностите за хуманно отношение и отбрана на животните; развиване на пътуванията и туризма; задълбочено проучване на непознати култури и традиции; прогресивно развиване на висшето обучение.

За предприемачите има добра опция за пробив на външния пазар. Добри благоприятни условия за подписване на многообещаващи контракти. Ако имате личен бизнес, би трябвало да внимавате да не действате с прекомерно огромен мащаб и обсег под въздействието на Юпитер, прекомерният възторг може да в ущърб. Ролята на фамилията ще получи висок статус, хората още веднъж ще си напомнят обичайни полезности. Много взаимни съжителства ще преминат в публични бракове.

И в любовта атмосферата дава обещание да бъде забавна! Много хора ще съберат храброст, ще не помнят за комплексите си и ще стартират да работят и да съблазняват. Самотните хора ги чака гореща романтика. А браковете подписани през 2019 година ще бъдат щастливи и хармонични.

Щастливи цветове на годината – всички нюанси на жълтото, виолетово, лилаво и зелено.

Щастливи камъни – аметист и котешко око.

Вибрацията на Тройката значи, че вашите молебствия и положителни утвърждения ще бъдат чути. Доверете се на Вселената и умерено продължете по посока на осъществяване на вашите цели и стремежи.

Открийте сърцето си за всичко ново, което идва! Преразгледайте виталните си цели, стремете се да бъдете постоянно рационални, почтени, скромни и обективни. Живейте почтено и бъдете щастливи!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР