И следващият премиер, който ще предложим, ще е с висока

...
И следващият премиер, който ще предложим, ще е с висока
Коментари Харесай

ИТН: И следващият премиер ще е професионалист с опит

И идващият министър председател, който ще предложим, ще е с висока експертиза, експерт, човек с опит, който може да ръководи. Това съобщи Филип Станев от " ИТН " по време на първи брифинг на партията. И посочи, че също като топ икономиста Николай Василев, чиято кандидатура бе оттеглена, новият претендент за министър - ръководител, че е човек, който може да ръководи стопанска система.

Нямаме влошени връзки с Демократична България, имаше непремерени изявления от тяхна страна, сподели зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. И добави: " Те са много шумни в интернет. Наслагва се едно жужуне, което би трябвало да бъде изчистено. ".

Кабинетът на " ИТН " - с новия кандидат-премиер и ревизирания му състав, ще стане явен напълно скоро, когато бъдем подготвени. Имаме няколко разновидността, сподели Тошко Йорданов.

И изрично съобщи: " Не желаем поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи. На нас ни е значима поддръжката на двете нови партии. Ако нямаме тази поддръжка, те (б.р. - новите партии) ще имат опцията да вършат кабинет с другите партии ".

Съставът на кабинета няма да бъде съветван в Демократична България и " Изправи се! Мутри вън ", тъй като нямаме съдружно съглашение с тях, сподели още Тошко Йорданов. С двете обединения ще се водят единствено разговори  за политики в Народното събрание. Отговорността премиера и състава на кабинета ще е на " ИТН ".

Имаме обща посока на дейности - във връзка с правосъдната промяна, на основния прокурор... Те, Демократична България, са закрепени единствено на тази тематика, ние считаме че има и други сфери в правосъдната система които се нуждаят от промяна, съобщи зам.-председателят на Има Такъв Народ.

Не считаме, че би трябвало да има предварителни избори, заключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР