И след третото класиране за гимназиите има свободни места в

...
И след третото класиране за гимназиите има свободни места в
Коментари Харесай

И след третото класиране има свободни места в елитните гимназии

И след третото класиране за гимназиите има свободни места в учебни заведения, които са мечтани от седмокласниците и се считат за елитни. Данните за свободните бройки се оповестяват на интерент страниците на районните ръководство на образованието.

В София незаети бройки има в Софийската математическа гимназия и 91-а Немска езикова гимназия " Проф. доктор Константин Гълъбов ". Свободни места са останали в 164-а Гимназия с преподаване на испански език " Мигел де Сервантес ", както и в Първа и Втора британска езикова гимназия и във Френската езикова гимназия. Общо свободните места за четвърто класиране в столицата са 850, а некласираните възпитаници - 386, заяви шефът на Регионалното ръководство на образованието София-град Ваня Кастрева, представена от Българска национална телевизия.

В Пловдив местата в учебните заведения с най-голям бал за банкет са заети, демонстрира информация на уеб страницата на локалното районно ръководство на образованието. Единствено във Френската езикова гимназия има едно свободно място в паралелка с британски. Доста повече незаети бройки са останали в професионалните гимназии и паралелки. По 15 - 20 свободни места има в паралелки в Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване, в гимназиите по превози и строителни технологии.

В Бургас има надалеч по-малко останали места и в по-малко учебни заведения. Преобладават още веднъж професионалните гимназии.

Във Велико Търново свободни места има в Профилираната филантропична гимназия в паралелката с публицистика. В другата паралелка - професионалната има свободни места за специалността лаборант, която е нова. В математическата гимназия са заети всички места. Две свободни места има в езиковата гимназия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР