И Рут Колева реши да се съблече, за да вдигне

...
И Рут Колева реши да се съблече, за да вдигне
Коментари Харесай

Скандалът расте! Перущица изчегърта голата Рут Колева, влиза прокурор

И Рут Колева реши да се съблече, с цел да вдигне рейтинга и продажбите на другояче скучната си музика, само че съжали за цялостен живот. Един цялостен град е вечно затворен за нея.

Втори ден абсурдът със срамното й видео тресе страната. По нищожно долни дрехи Рут се снима в предизвикателни пози върху мраморния саркофаг, в който  са костите на починалите герои в Априлското въстание. Костницата е част от мемориалния комплекс в Перущица, наименуван " Паметник на трите генерации ".
-->
Перущица изригна против певицата и я даде на прокурор.

" Това е жива насмешка с Перущица и историята ни. Колкото и да желае да си направи реклама на това място, аз го усещам като оскърбление за града ни, тъй като това тук е историческо населено място - толкоз хора са починали и ние ще вършим тези несъответствуващи фотоси ", възмущава се пред камерата на България он ер Фанка, която е родена в града и цялостен живот е преподавател.

След като фотосесията провокира вълна от отрицателни мнения, Рут Колева изтри фотосите от профилите си. Въпреки това Община Перущица алармира прокуратурата. Кметът на града Мария Вълканова съобщи пред Новините On Air, че това държание е обидно за потомците на починалите.

" Достъпът до паметника е свободен и всеки би могъл да отиде да се снима и да го посети, в което няма неприятно, само че противен е методът, по който са направени фотосите, позите... изобщо е неприемливо. Смятам, че е неуместно и доста ми се желае всички медии да спрат да разясняват случая, тъй като считам, че всяко коментиране е една реклама и даже и неприятна, разпространява случая, певицата и това държание ", съобщи кметът Мария Вълканова.

Хората в Перущица дефинират случилото се като неуместен акт към българската история.

" Въпросната певица не знам дали е прочела преди този момент какво място е и за какво е направено и по-скоро е неинформирана. Според мен е редно да се смъкват и да не се употребяват повече тези фотоси и най-малкото да има обществено опрощение ", съобщи локален гражданин.

Снимките са направени за стилното списание. Втори ден и то, и Рут Колева мълчат. Под претекст, че е в чужбина, от реакция се въздържа и фотографът Никола Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР