И преди сме казвали, че харесваме много Паулина Порижкова поради

...
И преди сме казвали, че харесваме много Паулина Порижкова поради
Коментари Харесай

Как един пластичен хирург ядоса Паулина Порижкова

И преди сме казвали, че харесваме доста Паулина Порижкова заради доста аргументи. Една от тях е, че е крепко стъпила на земята и не се пробва да показва единствено хубавата част от живота си.
 Паулина Порижкова, лятната ѝ почивка и следващите ѝ фотоси по бански
Новите фотоси по бански на Паулина Порижкова

Естествена и доста секси

Често моделът споделя в профила си в Instagram много персонални неща. Така да вземем за пример знаем, че освен е секси и на 57 години, само че и че към момента е търсене на половинка.

Отново в профила си в обществената мрежа Порижкова реши да изкаже недоволството си против еластичен хирург. Оказва се, че въпросният хирург е употребявал фотография на модела, с цел да показва на почитателите си какво не е наред с лицето ѝ и по какъв начин то може да бъде усъвършенствано с няколко процедури.

Паулина Порижкова написа, че е схванала, че вдлъбнатините под бузите си може да поправя посредством филъри, малко ботокс в челото, както и няколко процедури с лазер за стягане и изглаждане на кожата ще ѝ дойдат добре.

Моделът твърди, че постът е бил отстранен и към този момент не може да го откри. " Ето с какво би трябвало да се оправят по-възрастните дами, които са обект на обществено внимание. Казват ми, че лицето ми има потребност от " оправяне ", написа Порижкова.

Според нея няма нищо неправилно в остаряването. Признава, че се е подлагала на няколко процедури с лазер и плазмена химикалка, тъй като желае да реализира някакъв баланс сред това да се усеща горда от метода, по който наподобява на годините си, и това да се усеща красива от време на време.
 Паулина Порижкова и за какво спи от едната страна на леглото
Защо Паулина Порижкова спи от едната страна на леглото

Размислите и признанията на модела

Паулина Порижкова написа още, че поради работата си вижда лицето си от време на време в много неестествени елементи. Някои от тях е приела, само че с други обстановката към момента не е такава. Въпреки това, тя счита, че е неправилно да се споделя на една жена от какво има потребност, с цел да наподобява привлекателна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР