И певицата Белослава вече е в клуба на младите баби.

...
И певицата Белослава вече е в клуба на младите баби.
Коментари Харесай

Младата баба Белослава призна за афера с актьора Мариан Вълев – Куката: Едва ли съм му първата!

И певицата Белослава към този момент е в клуба на младите баби. 49-годишната изпълнителка бе зарадвана от дъщеря си Божидара с внучка, която носи името Яна. Новината става ясна от инстаграма на младото момиче, което разгласява фотография на дребната в профила си и я приветства с думите: „ След дълго очакване, най-сетне се запознахме! ”. Под обявата незабавно заваляха поздравления, като всички пожелават на дребната да бъде доста здрава, да наследи гения на баба си и дядо си, както и да пораства щастлива и безгрижна.
Божидара е на 25 години и има лична марка за облекла, въодушевена от любовта ѝ към рисковите спортове. Таткото на бебето е катерачът Виктор Чаушев. Това е първо дете за двамата влюбени.
През лятото Белослава бе хваната да шофиране в нетрезво положение. 49-годишната изпълнителка бе задържана за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, откакто на 11 юли към 3,30 часа бе спряна на столичния бул. „ Александър Пушкин ”, а тестът с дрегер е отчела 1,25 промила алкохол в издишания въздух. До инспекцията се стигна, откакто униформените забелязали клатещата се Белослава да излиза от денонощен магазин.
Изпълнителката на „ Слушай ме ” отхвърли да даде кръвна проба, а дрегерът изненадващо се оказа без пломба и надлежно резултатът от 1,25 промила алкохол е недоказуем в съда. Най-вероятно тя ще се размине с най-лекото наказване – санкция и взимане на книжката за до 12 месеца.
Преди време фенка на Белослава публично написа, че най-вероятно любимката й е била освен пияна, само че и дрогирана. Именно поради това е отказала да даде кръвна проба. По-голяма част от хората, които карат след приложимост на опиати, отхвърлят да дадат кръвна проба, тъй като ще се разминат единствено с санкция в размер на 2000 лева и отнемане на лидера от право да ръководи моторно транспортно средство за 24 месеца. Семейството на надарената певица застана компактно зад нея. На 1 февруари Белослава и брачният партньор й Евгени Йонов отпразнуваха 26 години от сватбата си. Междувременно се понесоха клюки за бракоразвод, само че на този стадий Белослава и Евгени са закрепили връзките си.
През 1992 година изпълнителката отпътува да учи в колежа „ Санта Моника ” в Калифорния. Началото е повече от извънредно. На летището схваща, че багажът й е изгубен. Тя е тръгнала от България със зимно палто, а в Лос Анджелис температурата е над 35 градуса. Приятелят на фамилията, който би трябвало да я посрещне и заведе до квартирата и колежа, се вясва и изчезва. Белослава потегля сама с карта на града в ръце, сменя рейсове и по здрач съумява да стигне до един крайбрежен бул.. Разбира, че сама няма да откри постройката на колежа. Звъни на друго приятелско семейство и споделя, че се намира на „ Пико бул. ”. „ Стой там и не мърдай ”, подрежда й дамата, идва и я прибира. После къдрокосата изпълнителка научава, че е попаднала в по този начин наречения регион на бездомниците и той изобщо не е най-сигурното място в града.
В колежа „ Санта Моника ” Белослава записва рекламна снимка. Тя е единствената компетентност в него, обвързвана с изкуство, с изключение на музиката. А повода да не запише музикалния факултет е, че там вижда единствено госпъл артисти. По-ясно казано – всичките са черни момчета и девойки. И взема вярното решение – защото няма по какъв начин да се мери с тях, си споделя, че ще пее по-нататък. Въпреки че прави това 10 години в детския радиохор и музиката и пианото до тогава са действителният й живот. Когато си идва през ваканцията в София, се среща с Мариан Вълев, който й става гадже.
„ Тогава той беше плейбоят на НАТФИЗ и надали съм първата му обич ”, споделя Белослава, която не крие, че е имала връзка с артиста. В края на втората година от следването й той идва в Лос Анджелис. Живеят няколко месеца, Мариан върви на кастинги, не съумява, само че и не се отчайва от това. После си потегля и се разделят като другари. Тогава певицата сбъдва своята американска фантазия посредством фотографията. Има щастието да се учи от огромни майстори, един от тях е Джордж Филипс – фотографът, който снима рекламите на „ Марлборо ”. За този интервал от живота си обаче Белослава споделя, че е натрупала повече чисто човешки, в сравнение с фотографски опит. И признава, че през днешния ден няма интерес да снима, тъй като музиката е победила сърцето и разсъдъка й.
Когато е във втори курс, се среща с художника Евгени Йонов. Всъщност, те се знаят от деца, тъй като родителите им са другари. По време на една от ваканциите й двамата се срещат на концерт на Соня Васи в зала „ Универсиада ”. Само след три месеца се женят. През 1998 година се ражда щерка им Божидара. Момичето е наследило хубостта на майка си, само че избира специалността на татко си Евгени Йонов пред специалността на своята майка. Божидара се увлича по рисковите спортове и рисуването, приключила е Националната художествена академия.
Дъщерята на Белослава беше забранила изрично на майка си да я загатва в изявленията и телевизионни участия и се криеше от известността като демон от тамян. Когато порасна, Божидара се трансформира в хубавица с къдрави коси и сериозен темперамент, изнесе се да живее с приятеля си и сътвори лична марка за облекла. Тя е сърфистка, както и кайт и уиндсърф инструктор. Разбира се, последната година е забавила темпото и не е толкоз рискова. Момичето се опита да резервира бременността си в цялостна загадка, само че през лятото имаше клюки, че Белослава ще става баба. Самата певица нито ги удостовери, нито отхвърли, само че на 14 октомври разгласява радостна новина в внучето си. В профила на Белослава в обществените мрежи заваляха стотици пожелания за дребната Яна, като най-оригиналните бяха баба й да не я вози пила, предава ХотАрена.
Преди дни стана ясно, че Деси Слава, едвам на 44 години, също чака внучка. Глория пък стана баба на 47 лазарника, а Кака Лара – на 49 година Явно напоследък се завръща модата отрочетата на известните да стават млади родители.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР