И петимата задържани по случая с изоставен край Локорско камион

...
И петимата задържани по случая с изоставен край Локорско камион
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР за случая Локорско: Петимата задържани са криминално проявени

И петимата арестувани по случая с зарязан край Локорско камион с мигранти са престъпно проявени. Това сподели извънредно в „ Интервюто в Новините на NOVA ” основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. ком. Петър Тодоров.

„ Това е един в действителност драматичен случай. Към момента има арестувани 5 лица. Всички те са престъпно проявени с множеството престъпни прояви. Две от тях имат голям брой прояви за трафик на мигранти ”, посочи той. Заподозрените уредници на групата имат две досъдебни производства за предходната година. По едното от тях има условна присъда от 5 месеца отнемане от независимост, акцентира основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Гл. ком. Тодоров акцентира потребността от законови промени и призна, че у нас доста дребен % от присъдите са ефикасни.

По информация от източници на NOVA единият от арестуваните е Любомир Недялков, по прякор Делкото. Той е осъждан за каналджийство. Последно е бил арестуван през 2017 година Неговата роля при трагичния случай, станал в петък,  била обвързвана с организацията на трафика. Вече бил разпознат от няколко афганистанци, оживели е камиона. Делкото е женен за афганистанка, чийто брат живее в Истанбул и праща групите мигранти към България, научи още NOVA.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР