И най-голямата партийна организация на БСП - Градския съвет в

...
И най-голямата партийна организация на БСП - Градския съвет в
Коментари Харесай

Най-голямата организация на БСП: Гоненето на "врага с партиен билет" Добрев е мрачна практика от миналото

И най-голямата партийна организация на Българска социалистическа партия - Градския съвет в София, се разгласи срещу - процедура, която бе стартирана " на автограф " измежду членовете на Националния съвет през вчерашния ден.

" Предложението за изключването на Кирил Добрев от Българска социалистическа партия, по този начин както е показано от ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия, е мотив за съществено безпокойствие за вътрешните процеси в Българска социалистическа партия, за другарството и взаимопомощта. Представените претекстове са част от задълбочаващата отрицателна наклонност за вътрешна разпра с другомислещия, за създаване на облика на врага с партиен билет. Ще напомним, че това е мрачна процедура от предишното, която Българска социалистическа партия от дълго време е отрекла, давайки своята негативна историческа оценка ", отбелязва управлението на Градския съвет на столичните социалисти в позиция, изпратена до медиите.

Според членовете на тясното управление на Българска социалистическа партия - София е безогледно и безконтролно, в сегашния политически миг на промяна на модела на ръководство на България, Българска социалистическа партия да бъде хвърляна във вътрешни спорове и противоборства, да се отстраняват социалисти поради тяхното мнение, да се възраждат отречени от историята практики на заличаване на " врага с партиен билет ".

" Призоваваме до съвещанието на конгреса на 22 януари Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия да се въздържа от политически дейности, които ще предизвикат в допълнение партийни разединения. Призоваваме за вътрешнопартиен разсъдък и разговор ", се показва в позицията на Българска социалистическа партия - София.

Срещу изненадващо почналата на 29 декември процедура по изключване на Кирил Добрев се оповестиха и социалистите в Перник и претендентът за водач на Българска социалистическа партия Крум Зарков. До вечерта социалистите би трябвало да върнат решението с подписи на " Позитано " 20.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР