И най-големите богаташи у нас завидяха на котката на поп-иконата

...
И най-големите богаташи у нас завидяха на котката на поп-иконата
Коментари Харесай

Тази котка притежава 97 млн. долара. Чия е?

И най-големите богаташи у нас завидяха на котката на поп-иконата Тейлър Суифт. Състоянието на пухкаваха маца се прави оценка на забележителната сума от 97 милиона $.

Оливия Бенсън, както е името на котката от породата шотландски фолд - шотландска клепоуха, попадна в листата с най-богатите домашни любимци в света. Оливия се подрежда на трето място, а основателите на листата означават, че котката е намерила триумф оттатък инфлуенсърството в Instagram, съобщи Радио Витоша.
-->
Котката е спечелила благосъстоянието си с помощта на участия в няколко музикални клипа, високобюджетни реклами, както и лична линия с артикули.

Оливия се появява в формалните видеоклипове на песните " 1989 " и " Blank Space ", както и в реклама дружно в известната си собственичка.

Под номер едно в листата с най-богатите животни е немска овчарка, носеща името Гюнтер VI, благосъстоятелност на корпорация " Гюнтер ".

Богатството на кучето е на стойност 500 милиона $. Под номер две е котката Нала, която може да се похвали с 4 милиона почитатели в Instagram и благосъстояние от 100 милиона.

На четвърто място след котката на Тейлър, са кучетата на телевизионната водеща Опра Уинфри, които са проработили 30 милиона $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР