И Министерство на отбраната и вътрешната контролна комисия в ПП

...
И Министерство на отбраната и вътрешната контролна комисия в ПП
Коментари Харесай

И МО, и Да България проверяват поведението на Мустафа Емин в Пирогов

И Министерство на защитата и вътрешната контролна комисия в Политическа партия " Да България " ще извършат лична инспекция във връзка на публикацията  на чиновник на " Пирогов ", споделена и от формалната страница на болничното заведение за държанието, което е имал съветника на министъра и член на " Да България " Мустафа Емин .

Неда Диманова, служителката в " Пирогов ", споделя в пост, че Мустафа Емин при посещаване през нощта на 28 август, вдигнал скандал и изискал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото, което било с " една раничка ".  Отправял и закани, базирайки се на министъра на опазването на здравето. Според самата Диманова - последното нямало отражение, защото " не съобрази, че и той е работил в " Пирогов " и можем да проверим ".

Накрая, след всичко, още веднъж вдигнал скандал и отново заплашвал с министъра, с цел да получи документите, които преди този момент му били дадени от залата.

" Попитах господаря от Рибново, по този начин ли си показва упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли показва прекомерно недопустимо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е! ", написа Диманова.*

Мустафа Емин е един от учредителите на локалната организация в Рибново и член на Националния съвет на " Да, България! " Политически консултант на министъра на защитата Тодор Тагарев.

Министерство на защитата дава обещание, че незабавно след осъществяване на инспекцията ще бъдат подхванати " нужните дейности ".

От " Да България " също дават обещание, че след правенето на отчета на Контролната комисия в къси периоди, управителните органи ще вземат решение за следващи дейности в границите на партията. В позицията им също по този начин се показва, че: " Да, България " не толерира каквито и да било прояви на надменно държание и корист с властови позиции. Това е безусловно несъвместимо с човешките правила и етичните правила на организацията. "

*Оригиналният правопис на Неда Диманова е непокътнат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР