И Мая Манолова, заедно с цялата група на Изправи се

...
И Мая Манолова, заедно с цялата група на Изправи се
Коментари Харесай

И Манолова се извъртя. Изправи се гласуват против кабинета

И Мая Манолова, дружно с цялата група на " Изправи се БГ! Ние идваме " се извъртя на 180 градуса и разгласи, че 13-те депутати на групировката ще гласоподават срещу кабинета на " ИТН ".

Ще гласуваме срещу оферти от Има Такъв Народ кабинет. Решението ни е единомислещо, съобщи на брифинг ръководителят на " Изправи се БГ! Ние пристигам! " Мая Манолова. По-рано през днешния ден парламентарната група на партията се събра, с цел да реши дали да поддържа, или не проектокабинета на Слави Трифонов.

" Поели сме явен ангажимент към българските жители, към хората на площадите, да подкрепим държавно управление на смяната. Такова, което да демонтира едноличния модел, което да се оправи с корупцията, което да извърши смели промени - преди всичко в правосъдната система. Хората по площадите желаеха две оставки, до момента са получили единствено едната. Хората чакат промени и промени в обществената сфера и опазването на здравето. За всичко това са нужни хора - смели, честни, потвърдени експерти в своите области, с ясна гражданска позиция. Предложените претенденти за министри не са такива хора ", сподели Манолова. Според нея предложенията са скромни и безусловно неприемливи.

Манолова изясни, че от Има Такъв Народ са предложили едностранна декларация, която не е партньорски документ и в която няма ясни задължения, няма периоди, няма конкретика.

По-рано през днешния ден Мария Капон, народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме " разгласи, че депутатите от нейната партия ще гласоподават срещу кабинета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР