И жените в Бургас станаха опасни наркодилъри и се вживяха

...
И жените в Бургас станаха опасни наркодилъри и се вживяха
Коментари Харесай

Юлияна от Бургас се помисли за Гризелда Бланко – отрови се с пакетче дрога. Камелия обаче…

И дамите в Бургас станаха рискови наркодилъри и се вживяха в ролята на именитата Гризелда Бланко. Юлияна И. и Камелия В. са задържани през уикенда по сигнал за владеене и разпространяване на дрога, предава Флагман.
Всичко стартира в събота вечер в бургаския квартал Черно море. Срещу игрална зала “Маракеш ” чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас направили инспекция на престъпно проявените дами на 28 и 35 години.
28-годишната Камелия се оказва по-умна и изплюва найлоново пликче, а 35-годишната Юлияна в опит да осуети инспекцията гълтам пликчето с метаамфетамин, след което безусловно се натравя.
Рязко влошеното здравословно положение на Юлияна довежда до откарването ѝ в УМБАЛ-Бургас, където при осъществената ѝ здравна намеса повръща транспарантна полиетиленова опаковка с кафеникава течност по нея. Жената е настанена в поделение “Реанимация ” с диагноза “интоксикация “.
При осъществения оглед на местопроизшествието е открито и конфискувано бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/ с общо тегло към 30 гр. Двете дами са арестувани със заповеди за задържане за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.
Припомняме, че това не е първата престъпна демонстрация на 35-годишната Юлияна. През април 2023 година качулки тръшнаха Юлияна, хванаха я с кило хапчета и няколко шишенца в такси край контролно-пропусквателен пункт „ Нафта-трейдинг “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР