И.ф. главен прокурор на Република България Борислав СарафовБорислав Сарафов е

...
И.ф. главен прокурор на Република България Борислав СарафовБорислав Сарафов е
Коментари Харесай

Сарафов и постоянният съветник по правните въпроси Питър Халпърн откриха семинар „Борба с корупцията, пране на пари и антитероризъм“

И.ф. основен прокурор на Република България Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. и Питър Халпърн, непрекъснат консултант по правните въпроси по отношение на битката с корупцията в Централна Европа, откриха семинар „ Борба с корупцията, пране на пари и антитероризъм “.

В тридневния конгрес вземат участие 30 прокурори, следователи и чиновници на Антикорупционната комисия.

Форумът, проведен от Прокуратура на Република България и Департамента по правораздаване на Съединени американски щати, се организира в образователната база на прокуратурата в гр. Батак.

Лекторите от Службата за развиване, помощ и образование на прокурори в чужбина на Департамента по правораздаване на Съединени американски щати и от Федералното бюро за следствие ще срещнат българските си сътрудници с практическия си опит по гонене на проведени незаконни групи и разкриването на корупционни закононарушения. Акцент в образованието е и противодействието на прането на пари и предотвратяването на деянията на тероризъм и киберпрестъпления в подтекста на нарасналите опасности пред сигурността в световен проект.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg