И двамата се познавате от известно време. Отношенията ви винаги

...
И двамата се познавате от известно време. Отношенията ви винаги
Коментари Харесай

Да се влюбиш в твой приятел означава да рискуваш приятелството си с него

И двамата се познавате от известно време. Отношенията ви постоянно са били единствено и само другарски. Нито ти, нито пък той в миналото сте имали различен тип планове. Винаги си гледала на него като на брат. Споделяла си му за своя любовен живот и всичко за себе си. Както и той на теб. И двамата сте се позволили близо един до различен, само че по различен метод. Чисто другарски. И в никакъв случай не сте и предполагали, че един ден, един от двама ви ще се влюби в другия. До през днешния ден. До деня, в който той стартира да се държи по изключително чудноват метод. Поведение, извънредно нетипично за него. Странно, нали?

Тук има нещо. Нещо по-дълбоко, по-истинско. И несъмнено той не се държи с теб като с другар. А като освен това. Но какво е това? Мислиш си, че е невероятно да се влюби в теб, защото и двамата сте се приемали постоянно единствено като другари. Но за любовта няма невъзможни неща. А и е толкоз елементарно да се влюби човек в момиче като теб.

 

Представяме ти знаците, които демонстрират, че твоят най-хубав другар стартира да се влюбва в теб.

 

Докосва те повече от нормално

Съвсем обикновено е, когато си другар с някого, да имате по-мили моменти, като прегръщане, другарски целувки и така нататък Особено, когато става въпрос за най-хубавия ти другар. С него сте неразделни, а неговата прегръдка може да излекува всяка твоя болежка.

Но в последно време докосванията му от ден на ден зачестяват. Както и не са същите като преди. Сега те допира доста по-нежно, като че ли го прави със пристрастеност. Милва лицето ти и се усмихва, до момента в който те гледа. Е, блага, това момче не те приема повече единствено като другарка. Не се прави, че и ти не го забелязваш.

Загрижен е повече от нормално

Винаги се е държал благо с теб. Винаги е бил отсреща, когато имаш потребност от помощ. Интересувал се е за това по какъв начин се чувстваш и имаш ли потребност от нещо. Но в този момент се държи толкоз необичайно. Сега е угрижен по необикновен метод за теб. И се тормози доста повече.

Дори и да се оплачеш от главоболие, той ще се тормози и ще направи всичко допустимо, с цел да се почувстваш по-добре. Не разрешава и косъм да падне от главата ти. Носи ти обяд на работа, взема те с колата си постоянно, с цел да не вървиш пешком. Е, блага, ти си страшна късметлийка. Това момче е влюбено в теб, само че ще му дадеш ли късмет?

Когато си в близост е нервозен

Поредният знак, който потвърждава, че той стартира да се влюбва в теб е, когато си в близост, а неговото поведение е толкоз необичайно и нетипично. Може би се чудиш за какво всякога, когато сте двамата, той е леко нервозен и обезпокоен? Обикновено по този начин се държи човек, когато е влюбен. Иначе няма логичност, нали? Защо останалите ти другари не са нервни и обезпокоени, когато са с теб? Това момче изпитва усеща към теб, блага. Но не знае нито по какъв начин да ти го показа, нито пък по какъв начин да продължи да крие възприятията си.

Разпитва те за любовния ти живот

Винаги си му споделяла всичко за любовния ти живот без той да те разпитва. Споделяла си му за всички сътрудници, с които си била и за аргументите за раздялата ти с тях. Отново без той да пита. До през днешния ден, когато той желае да научи всичко за теб и любовта към теб. Иска да знае всеки подробност и сега, в който му кажеш, че за в този момент си сама и няма никого до теб, в очите му виждаш наслада и облекчение. Защо си мислиш го прави? Кой би се радвал най-хубавият му другар да е необвързано с изключение на този, който е влюбен в него. Замисли се сама.

Държи се топло и студено

В един момент той е толкоз топъл и завързан към теб, а в идващия става леден и дистанциран. Това държание е толкоз объркващо, тъй като и двамата нормално нямате усеща един към различен. Това негово поведение се дължи на обстоятелството, че той стартира да изпитва нещо към теб, само че не знае по какъв начин да се оправи с това. Може би се държи по този метод, тъй като не желае да се влюбва в най-хубавата си другарка и да рискува другарството си с теб. Или може би знае, че ти не си индивидът за него, само че пък е безпомощен пред това, което изпитва. Но това са единствено догатки. Истината знае единствено и само той.

Имаш ли още подозрения за странното му държание? Знаеш ли кои могат да бъдат аргументите за него? Ние ще ти кажем основната такава – ЛЮБОВ. Да, скъпа. Твоят най-хубав другар е влюбен в теб. Но по какъв начин ще свърши всичко това?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР