Времето през официалните празници ще бъде смесена картина“ – с

...
Времето през официалните празници ще бъде смесена картина“ – с
Коментари Харесай

Пълна информация за времето за официалните празници в Обединеното кралство: Температурите ще скочат до 22C, но дъждовете ще се разразят в цялата страна

Времето през формалните празници ще бъде „ смесена картина “ – с температури евентуално ще доближат 22C, само че дъждове ще ударят доста райони, предвиждат кажете.

Ниското налягане се задържа в по-голямата част от северната част на Обединеното кралство заради лек югозападен бриз и това ще докара до необятно публикувани превалявания, изключително в Северозападна Англия. Най-доброто време ще бъде в неделя в южните и източните региони, макар че британците ще би трябвало да „ имат шанс “, с цел да се насладят на доста слънце.

„ Често, когато се приказва за стопляне, има постоянно се допуска, че времето ще бъде слънчево и изсъхнало. Все още има доста неустановеност по време на празничния уикенд при започване на май, само че в събота има много облаци и прояви на дъжд. " Джо Фароу, метеоролог от Netweather, написа в своя блог.

„ Максималната температура наподобява е към 21 или 22C, тъй че 72F за няколко елементи на Обединеното кралство при всякакво слънце. Все още е смесена картина. Може да имате шанс този...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР