И докато все още ходим замаяно усмихнати и под влияние

...
И докато все още ходим замаяно усмихнати и под влияние
Коментари Харесай

Amnesia – клубът символ от Ибиса, гостува с бляскаво парти в София

И до момента в който към момента вървим замаяно усмихнати и под въздействие на страстите от незабравимото празненство с неповторимия преди дни, от направиха мощна поръчка с новината за това какво ни готвят началото на идната година. Отбележете си датата 4-ти февруари в календара,защото – клубът знак от остров Ибиса, идва в София в целия си искра с празненството!

Уникални декори, включващи емблематичната пирамида, дала името на празненството ще преобразят до неразбираемост 4-та зала на Интер Експо Център и ще ви пренесат в атмосферата на един от най-популярните клубове в света и двете му зали Terraza и Club. За празненството на 4-ти февруари досега от уредниците дават обещание да забележим  резидентите на клуба,, само че цялостния лист с имена към момента пазят в загадка.



Ние знаем, че ще сме там и ще танцуваме неуморно до сутринта, измежду истинските декори на  двете подиуми и под пирамидата – знак на от началото на 70-те години на предишния век, пирамидата дала името и на празненството, с което клубът гостува на.

Клуб в Ибиса за музикалния свят е родното място на балеарския бийт. Историята му стартира с младия мъдрец Антонио Ескохотадо, който подписва контракт за наем за мястото в средата на 70-те години. Първоначално наречена „ Работилницата на забравата “, теорията на Ескохотадо е, че хората биха могли да дойдат в неговата дискотека и да оставят паниките си зад тила си, бягайки от естествения живот. Много скоро откакто открива гръцката дума „ амнезия “ и взема решение, че тази дума обгръща всичко, което желае и повече от концепцията му – и по този начин се ражда и самия клуб.

Клубът печели международна известност още в средата на 80-те, когато резидент на става. Неподражаемият му метод на разбъркване на поп, рок, диско и хаус музика дава началото на това, което назоваваме Балеарски жанр, жанр, който трансформира остров Ибиса в най-големия празненство център в света, а Амнезия в  един от най – известните клубове на планетата. Наоми Кембъл, Пъф Деди, Мик Джагър, Боно, Шакира, Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Ел Макферсън, Елза Патаки, Валентино Роси и Леонардо ди Каприо са единствено част от добре познатите персони, които обичат да танцуват там.



Колкото до диджеите, които пускат в Amnesia- описът е повече от впечатляващ, а удивление буди комбинацията от комерсиална известност и авангардни празненство вечери.

Там можете да чуете, Chase & Status, Luciano,,, както и  Skrillex и Diplo,  а към момента се приказва и за осъществяванията онлайн от Underworld, Public Enemy, Tinie Tempah, Snoop Dogg и 50.

През 2007 година, 2008 година, 2009 година и 2011 година Amnesia е отличен за най-хубав международен клуб от влиятелните интернационалните награди за танцова музика в Маями. А следвайки вие също може да се придвижите в Ибиса където и да сте по света.

 
               

Когато приказваме за чистата, неподправена Amnesia страст постоянно става въпрос за серията празненства  . Pyramid желае да построи общественост, която заобикаля музикалния фастфууд и гради полезности, построени върху първичната база на клубната просвета.

Благодарение на  на 4-ти февруари ще станем част от Pyramid – общността  и ние, Елате на празненство, което не не помни, че преди визията е музиката и което цени предишното, живее в сегашното и  танцува към бъдещето.

Повече инфо и цялостен лист на Ди Джеите – скоро!

До тогава следете страницата на събитието във. Билетите към този момент с в продажба от. 

 
               

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР